×
Menu

Backland 109 Backcountry Skis

1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Receive an email when this product is back in stock
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Võta oma suusaseiklused teelt kõrvale Atomic Backland 109 Backcountry suuskadega. Need mitmekülgsed suusad on mõeldud all-mountain ja freeride entusiastidele, kes otsivad täiuslikku tasakaalu jõudluse ja mängulisuse vahel mis tahes lumeoludes. Klaaskiu ja ülikerge puidusüdamiku segust valmistatud Backland 109 pakuvad stabiilsust ja liikuvust.

Mõõtmetega 135/109/124 mm ja 109 mm laiusega vöökohal tagavad need suusad suurepärase hõljuvuse puudris ja kindla serva pidamise hooldatud rajal. Need sobivad ideaalselt keskastme ja edasijõudnute suusatajatele, kes soovivad parandada oma suusatamisoskust nii hooldatud radadel kui ka väljaspool neid.

Nende suuskade tipus ja sabas on HRZN Tech, mis suurendab pindala, suurendades stabiilsust ja kontrolli väiksema läbipaindumisega, nii et saate kõvasti sõita ja enesekindlalt carve'i teha. Dura Cap Sidewall konstruktsioon tagab suurepärase jõuülekande, muutes Backland 109s suusad tundlikuks ja usaldusväärseks igal maastikul.

Atomic Backland 109 Backcountry suusad pakuvad võrratut jõudlust ja mitmekülgsust, olenemata sellest, kas navigeerite sügavas puudris, carvite läbi värske kordoni või võtate vastu keerulist maastikku. Kogege suusatamise põnevust ja tõstke oma maastikulisi seiklusi nende erakordsete suuskadega.

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
135/109/124
Vöökoha laius:
109mm
Parim kasutusviis:
All Mountain, Freeride
Oskuste tase:
Intermediate, Advanced
Põhimaterjal:
Fiberglass, Ultra Light Wood core
Profiil:
Tip and Tail Rocker
Sidemed:
Not included
Lisafunktsioonid:
HRZN Tech, Dura Cap Sidewall
Sugu:
Man, Woman, Unisex
Näita kõike

SkatePro