×
Menu

Swithback 32 Backpack

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Ole valmis oma järgmiseks maastikuretkeks usaldusväärse Ortovox Swithback 32 seljakotiga. See väga funktsionaalne ja mitmekülgne ORTOVOX Avalanche Equipmenti seljakott on mõeldud nõudlike freeriderite ja suusatajate vajaduste rahuldamiseks.

32-liitrise mahutavusega Swithback 32 pakub piisavalt ruumi teie hädavajaliku varustuse, sealhulgas laviiniohutusvarustuse jaoks. Eraldi ohutusosakond tagab kiire ja hõlpsa ligipääsu teie laviinisondile, labidale ja muudele hädavajalikele ohutusvahenditele. Integreeritud kiivrivõrk paigaldab kiivri mugavalt, kui te seda ei kanna, samas kui hüdratsioonisüsteemi ühilduvus hoiab teid retkede ajal niisutatuna.

Swithback 32 disainis on esikohal mugavus ja mugavus. Mugav kandesüsteem koos signaalipilliga varustatud rinnarihmaga ja puusavöö tasku pakub erakordset mugavust ja stabiilsust isegi keerulisel maastikul. Paki arvukad kinnitusvõimalused võimaldavad teil turvaliselt kanda matkakeppe, jääkirvest ja muud varustust.

Ärge laske elementidel teid tagasi hoida! Swithback 32-l on veekindlad tõmblukud ja tugevdatud põhi, mis tagab teie asjadele usaldusväärse kaitse igas olukorras. Selle kerge ja vastupidav konstruktsioon tagab teie maastikureisidel pikaealisuse ja usaldusväärsuse.

Usalda Ortovoxi, mis on juhtiv kaubamärk laviiniohutuse alal, et pakkuda sulle usaldusväärset kaaslast sinu avastusretkedel. Hankige Ortovox Swithback 32 seljakott ja tõstke oma maastikukogemused järgmisele tasemele.

Specifications

Seljakoti omadused:
Hiking Pole Fastening, Integrated Helmet Net, Hydration System Compatible, Chest Strap With Signal Whistle, Rope Attachment, Ice Axe Loop, Key Holder, Separate Safety Compartment, Ice Axe/Pole Fixation, Hip belt pocket
Koti kaal:
1050
Näita kõike

SkatePro