×
Menu

Switchback 27 Backpack

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Ole valmis oma järgmiseks talviseikluseks Ortovoxi Switchback 27 seljakotiga. Olenemata sellest, kas te suusatate, lumelauaga sõitvate või lumelauaga matkate, pakub see kerge ja mitmekülgne seljakott ideaalset hoiulahendust kõigile teie hädavajalikele asjadele.

Avar 27-liitrise mahutavusega Switchback 27 mahutab hõlpsasti kõik, mida vajate üheks päevaks mägedes. Peakambris on rullikuga sulgemine, mis tagab hõlpsa ligipääsu varustusele, samas kui arvukad välistaskud hoiavad väiksemad esemed organiseeritult ja käeulatuses. Samuti on spetsiaalne lahter teie laviiniohutusvarustuse jaoks, mis tagab, et saate sellele hädaolukorras kiiresti ligi.

Mäel olles on mugavus võtmetähtsusega ning Switchback 27 pakub seda tänu oma mugavatele, ergonoomiliselt kujundatud õlarihmadele ja reguleeritavale rinnarihmale. Polsterdatud seljapaneel pakub täiendavat tuge ja hingavust, tagades mugavuse ka pikkadel matkadel või keerulistel laskumistel.

Switchback 27 on pakitud ka läbimõeldud funktsioonidega, mis muudavad teie aja mägedes nauditavamaks. Sellel on integreeritud kiivrivõrk kiivri hõlpsaks hoiustamiseks, samuti jääpurjeka ja köie kinnitussüsteem, millega saate oma põhivarustust kinnitada. Hüdratsioonisüsteemi ühilduvus tagab, et saate kogu oma seikluse vältel vedelikku ning võtmehoidja hoiab võtmed turvaliselt ja hõlpsasti ligipääsetavana.

Ärge jätke kasutamata täiuslikku kaaslast oma järgmiseks talispordiseikluseks. Valige Ortovox Switchback 27 seljakott ja kogege funktsionaalsuse, mugavuse ja stiili ülimat kombinatsiooni.

Specifications

Seljakoti omadused:
Hiking Pole Fastening, Integrated Helmet Net, Hydration System Compatible, Chest Strap With Signal Whistle, Rope Attachment, Ice Axe Loop, Chest Strap, Ergonomically Shaped Shoulder Straps, Key Holder, Ice Axe/Pole Fixation, Gear loop
Koti kaal:
890g
Näita kõike

SkatePro