×
Menu
Yes

420 PH Snowboard

Outlet - Tootel on kosmeetiline viga
1 tükid
Kogus.
1 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Buy package

Description

Valmistu ülimateks freeride'i kogemusteks koos YES-iga. 420 PH lumelauaga! See oskuse ja täpsusega disainitud laud pakub täiuslikku tasakaalu edasijõudnud ratturitele. Laua suunav kuju ja keskmine 8-ne flex tagavad maksimaalse stabiilsuse ja kontrolli, mis võimaldab sul enesekindlalt vallutada mis tahes maastikku mägedes.

Weightless Core tehnoloogia tagab, et laud jääb uskumatult kergeks, suurendades sinu manööverdamisvõimet ilma tugevuse ja vastupidavuse vähenemiseta. Lisaks suurendab Sintered base koos Bi-Radial Sidecutiga veelgi teie kiirust, lastes teil vaevata läbi lume libiseda. Laual on Rocker- ja Flat-profiil, mis vaigistab vaevata lööki ja parandab stabiilsust. Standardne 4x4 ja 2x4 ühilduv kinnitussüsteem pakub mitmekülgset ühilduvust enamiku turul olevate sidemetega. Pange tähele, et lauaga ei ole kaasas sidemeid.

Olenemata sellest, kas te lööte puudrit või carvate läbi hooldatud nõlvade, YES. 420 PH lumelaud vastab kõigile teie freeride'i soovidele. See aegumatu must-valge disainiga laud väljendab nii stiili kui ka rafineeritust. Unisex disain tagab, et see laud sobib nii meestele kui ka naistele. Ära jäta kasutamata võimalust kogeda lumelaua ülimat põnevust - võta kätte YES. 420 PH lumelaud juba täna ja avage maailm, mis pakub rõõmu ja elevust mägedes!

Specifications

Lumelaua Flex:
8
Core Tech:
Weightless Core
Alus:
Sintered
Lisafunktsioonid:
Bi-Radial sidecut
Paigaldussüsteem:
Standard (4x4), 2x4
Kuju:
Directional
Oskuste tase:
Advanced
Riding Style:
Freeride
Laius:
Standard
Profiil:
Rocker, Flat
Sidemed:
Not included
Sugu:
Unisex
Näita kõike

SkatePro