×
Menu

Sender Free 110 Freeride Skis

Hurry! Only 2 in stock
1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Vabasta oma täielik potentsiaal mägedel Rossignol Sender Free 110 Freeride suuskadega! Need mitmekülgsed suusad on mõeldud kesk- ja edasijõudnutele ning on suurepärased nii all-mountain- kui ka freeride'i maastikul.

Suuremõõtmelise 110 mm laiusega Sender Free 110 suusad pakuvad erakordset ujuvust sügaval lumel ja võrratut stabiilsust, et carvida läbi muutlike tingimuste. Titanal Beam'i ja Carbon Alloy Matrix'iga tugevdatud poplaripuidust südamikontstruktsioon tagab optimaalse jõuülekande ja serva haardumise, andes teile enesekindlust, et kõvasti rünnata ja uusi liine avastada.

Suusad on moodsa profiiliga, millel on tipu ja sabaga rocker, mis võimaldab vaevata pöörlemist ja manööverdamist kitsastes kohtades, mistõttu on need suurepärane valik tehniliseks freeride'iks. Sender Free 110 pakub sujuvat ja tundlikku sõitu nii värskes puudris kui ka läbi räpaste ja kobarate, olenemata sellest, kas sa lõikad läbi värske puudri või navigeerid läbi räpaste ja kobarate.

Rossignoli Rectangular Sidewall konstruktsioon tagab parema vastupidavuse ja serva hoidmise, tagades pikaajalise jõudluse. Sender Free 110 Freeride suusad on unisex disainiga ja sobivad nii meeste kui ka naiste suusatajatele, mistõttu on need mitmekülgne valik igast soost ratturitele. Sidemed ei kuulu komplekti, mis võimaldab teil kohandada oma seadistust vastavalt oma eelistustele.

Tõsta oma freeride'i kogemust Rossignol Sender Free 110 Freeride suuskadega. Tunne rõõmu mis tahes maastiku vallutamisest, alates hooldatud nõlvadest kuni rajadeta puudrikuhjadeni. Ole valmis oma piire ületama ja oma suusaseikluste piire uuesti määratlema!

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
140/110/133
Vöökoha laius:
110mm
Parim kasutusviis:
All Mountain, Freeride
Oskuste tase:
Intermediate, Advanced
Põhimaterjal:
Wood, Poplar
Profiil:
Tip and Tail Rocker
Sidemed:
Not included
Lisafunktsioonid:
Titanal Beam, Carbon Alloy Matrix, Rectangular Sidewall
Sugu:
Man, Woman, Unisex
Näita kõike

SkatePro