×
Menu

Kore 105 Freeride Skis

Hurry! Only 2 in stock
1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Valmistu rõõmustavateks kogemusteks nagu kunagi varem Head Kore 105 Freeride suuskadega. Need suusad on mõeldud keskastme ja edasijõudnute suusatajatele ning on seikluste ja vabaduse kehastus mägedes. Suusad Kore 105 on ehitatud süsiniku, grafeeni ja Karuba puidu segust ning pakuvad erakordset reageerimisvõimet, tugevust ja stabiilsust, mis võimaldab sul võrratu enesekindlusega läbi sügava lume raiuda.

Need suusad, mis on 99 mm laiad vöökohal ja mõõtmetega 127/99/118 mm, pakuvad suurepärast ujuvust sügaval, puudrilise lumega, tagades teile eelise ka kõige keerulisemates tagamaa tingimustes. Kore 105 on varustatud Tip and Tail Rocker profiiliga, mis tagab välkkiire pöörde algatamise ja vaevata manööverdamise, andes teile ülemvõimu kitsastes kurvides ja järskudel nõlvadel navigeerimisel.

13,8 m raadiusega pakuvad need suusad harmoonilist segu stabiilsusest ja osavusest, mis võimaldab teil hõlpsasti vallutada erinevaid maastikke. Võite arvestada, et Kore 105 läheb sujuvalt üle pikkadest, ulatuslikest kaartest lühikeste, kontrollitud kurvideni, hoides teid alati täielikult kontrolli all.

Head's Kore 105 Freeride suusad on parim kaaslane neile, kes naudivad värskes lumes asuva metsiku looduse avastamise põnevust. Astu oma sidemete sisse, kinnita need pahad poisid ja lase oma seiklushimulisel vaimul juhtida teed. Pange tähele, et sidemed ei kuulu nende suuskade juurde, mis annab teile vabaduse valida teie sõidustiili jaoks sobivaim seadistus.

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
127/99/118
Vöökoha laius:
99mm
Parim kasutusviis:
Freeride
Oskuste tase:
Intermediate, Advanced
Raadius:
13.8m
Põhimaterjal:
Carbon, Graphene, Karuba wood
Profiil:
Tip and Tail Rocker
Sidemed:
Not included
Pidurivarre laius:
100mm
Sugu:
Man, Woman, Unisex
Näita kõike

SkatePro