×
Menu

Maverick 115 CTI Freeride Skis

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Receive an email when this product is back in stock
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Mõeldud eepilisteks off-piste seiklusteks ja tipptasemel jõudluseks!

Tutvustame Atomic Maverick 115 CTI Freeride suusad, mis on sinu värav erakordsele freeride'ile igal maastikul. Suurepärase 115 mm laiusega suusad pakuvad võrratut ujuvust ja stabiilsust ka kõige sügavamas puudris. Vallutage kõik väljakutsed, alates täiuslikult hooldatud nõlvadest kuni tagamaa puudrikuhjadeni, võrratu enesekindluse ja mitmekülgsusega.

Atomic Maverick 115 CTI Freeride suusad ühendavad sujuvalt jõu, täpsuse ja kontrolli. Power Woodcore'ile ehitatud suusad pakuvad erakordset reageerimisvõimet ja dünaamilist painduvust, mis tagab ergutava sõidu. Suusa Tip ja Tail Rocker profiil koos Directional Twin disainiga soodustab kerget pöörete alustamist ja mängulist manööverdamisvõimet. Tänu Dura Cap külgseinte konstruktsioonile kogete võrratut servapidavust ja stabiilsust ka kõige järsemates kallakutes.

Atomic HRZN Tech viib freeride'i jõudluse uutesse kõrgustesse. See uuenduslik tehnoloogia sisaldab külgseinu, mis kulgevad kogu suusatipu pikkuses, pakkudes võrratut löögisummutust ja maksimaalset pindala. Kogemused vähendatud tipu läbipaindumise ja täiustatud stabiilsuse kohta, nagu kunagi varem, isegi keerulistes lumeoludes.

Vabastage oma freeride seikluste täielik potentsiaal Atomic Maverick 115 CTI Freeride suuskadega. Vabastage oma kirg pulbri vastu ja vallutage mäed nende erakordsete suuskadega, mis on loodud pakkuma ergutavat sõitu igal laskumisel. Atomic Suusad - Sinu värav erakordsetele elamustele mägedes.

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
140/115/130
Vöökoha laius:
115mm
Parim kasutusviis:
All Mountain, Freeride
Oskuste tase:
Intermediate, Advanced
Raadius:
18m
Põhimaterjal:
Power Woodcore
Profiil:
Tip and Tail Rocker, Directional Twin
Sidemed:
Not included
Lisafunktsioonid:
HRZN Tech, Dura Cap Sidewall
Sugu:
Man
Näita kõike

SkatePro