×
Menu

Solis Freeride Skis

Hurry! Only 2 in stock
1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Black Crows Solis Freeride suusad on ideaalne valik edasijõudnud suusatajatele, kes otsivad suure jõudlusega suuski, mis viib nad järgmisele tasemele. Need 100 mm laiusega suusad sobivad ideaalselt freeride'ile läbi puudri, mustuse ja kõige vahepealse. Süsiniku- ja klaaskiust südamik tagab erakordse väändejäikuse, samal ajal kui pappel- ja Paulownia-puust südamik tagab sujuva ja niiske sõidu.

Solise suuskadel on camber-profiil, mis tagab suurepärase serva pidamise kõval lumel. 25 m raadius võimaldab kiireid ja lihtsaid pöördeid, mistõttu on need suusad ideaalsed tihedate puude läbimiseks või ebatasasel maastikul navigeerimiseks. Black Crows Solis Freeride suuskadel on ka tipu rocker, mis aitab vähendada tipu läbipaindumist puudris ja muutlikes lumeoludes.

Olenemata sellest, kas oled kogenud freeride-profi või soovid lihtsalt oma suusatamist järgmisele tasemele viia, on Black Crows Solis Freeride suusad sinu jaoks ideaalne valik. Need suusad pakuvad täiuslikku tasakaalu jõudluse, mitmekülgsuse ja lõbususe vahel ning viivad suusatamise kindlasti uuele tasemele.

Pange tähele: Sidemed ei kuulu nende suuskade juurde.

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
126/100/108
Vöökoha laius:
100mm
Parim kasutusviis:
Freeride
Oskuste tase:
Advanced
Raadius:
25m
Kaal - pr. paar:
3600g
Põhimaterjal:
Carbon, Fiberglass, Poplar, Paulownia
Profiil:
Camber
Sidemed:
Not included
Sugu:
Unisex
Näita kõike

SkatePro