×
Menu

60L Duffle Bag Ski Backpack

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Receive an email when this product is back in stock
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Tutvustame Atomic 60L Duffle Bag Ski Backpacki, mis on teie parim kaaslane talispordi harrastajatele. See kvaliteetne seljakott ühendab endas praktilisuse ja stiili, mistõttu sobib see ideaalselt suusatamiseks ja erinevateks ekskursioonideks.

Suurepärase 60-liitrise mahutavusega Atomic Duffle Bag pakub piisavalt ruumi kogu suusavarustusele, alates saabastest kuni prillide ja lisakihtideni. See on valmistatud vastupidavast 420D-kangast, mis tagab teie asjadele suurepärase kaitse. Olenemata sellest, kas liigute läbi puudri või jäiste nõlvade, hoiab veekindel ja PVC-vaba konstruktsioon teie hädavajalikud asjad turvaliselt ja kuivana.

See Atomic'i seljakott on disainitud mugavuse tagamiseks pikemate väliseikluste ajal ning sellel on reguleeritavad ja hästi polsterdatud õlarihmad. Ergonoomiline disain pakub maksimaalset tuge ja jaotab kaalu ühtlaselt, vähendades väsimust pikkade retkede ajal. Lihtne ligipääsetav disain võimaldab teil oma varustust kiiresti ja probleemideta kätte saada.

Olenemata sellest, kas olete mägedes või alustate talvist uurimisretke, Atomic 60L Duffle Bag Ski Backpack on teie usaldusväärne partner kogu vajaliku varustuse kandmiseks. Kogege võrratut mugavust ja jõudlust selle Atomic'i seljakotiga, mis on kaubamärk, mida usaldavad talispordi harrastajad kogu maailmas.

Specifications

Kaal:
880g
Tüüp:
Backpack
Height x Width x Depth:
56x40x27 cm
Aktiivsus:
Winter Sports, Exploration
Väliskesta materjal:
420D Fabric
Volume:
60 l
Seljakoti omadused:
Adjustable Padded Straps, Waterproof and PVC free, Easy access
Näita kõike

SkatePro