×
Menu
Db

Roamer Duffel Bag 60L

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
7 tükid
8 tükid
9 tükid
10+
Lisa ostukorvi
  Save for later
Receive an email when this product is back in stock
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Tutvustame Db Roamer Duffel Bag 60L, mis on parim reisikaaslane seiklushimulistele.

See mitmekülgne duffelkott on valmistatud vastupidavast polüestrist, mis tagab, et see peab vastu mis tahes reisi raskustele. Avar 60-liitrise mahutavusega pakub see piisavalt ruumi kõigile teie reisitarbedele, olgu siis tegemist nädalavahetuse väljasõiduga või pikema seljakotireisiga.

Db Roamer paistab silma oma uuendusliku disainiga, mis läheb sujuvalt üle traditsioonilisest kotist mugavaks seljakotiks. See omadus võimaldab teil vaevata vahetada kandmisstiili, sõltuvalt teie eelistustest või maastikust, millega te reiside ajal kokku puutute.

Läbimõeldud disainiga kott on varustatud mitmete lahtritega, et hoida oma asjad organiseeritult. Saate hõlpsasti ligi oma reisidokumentidele ja väiksematele esemetele eesmises lukuga taskus, samal ajal kui põhikambris on piisavalt ruumi riiete, varustuse ja muude oluliste asjade jaoks. Kott sisaldab ka sisemist võrktaskut, mis sobib ideaalselt õrnade esemete hoidmiseks või elektroonika turvaliseks hoidmiseks.

Kogege oma reisidel võrratut mugavust Db Roamer Duffel Bag 60L kotiga. Selle reguleeritavad õlarihmad ja polsterdatud seljapaneel tagavad mugava istuvuse isegi raske koorma kandmisel. Olenemata sellest, kas läbite rahvarohkeid linnatänavaid või uurite kõrvalisi metsaradu, see kott tagab nii stiili kui ka funktsionaalsuse.

Ärge tehke kompromisse kvaliteedi ja mitmekülgsuse osas oma järgmise seikluse ajal. Vali Db Roamer Duffel Bag 60L, mis on vastupidavuse, mugavuse ja kasutusmugavuse kehastus. Mine julgelt avastama, teades, et sul on ideaalne reisikaaslane sinu kõrval.

Specifications

Volume:
60 l
Kaal:
988g
Tüüp:
Duffel / backpack combo
Sisemine vooder:
Polyester
Väliskesta materjal:
Polyester
Näita kõike

SkatePro