×
Menu

Hawx Magna 95 GW Womens Ski Boots

Hurry! Only 2 in stock
1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Võta enesekindlalt ja mugavalt vastu mis tahes mägimaastikul meie Atomic Hawx Magna 95 GW naiste suusasaapad. Need saapad on mõeldud keskmise tasemega naissuusatajatele, kes nõuavad reageerimisvõimet ja kogu päeva jalamugavust.

Atomic Hawx Magna 95 GW on ideaalne suusasaapas keskastme naissuusatajaile, kes otsivad tulemuslikkusele orienteeritud suusasaapa, mis on lõdvema istuvusega. Atomic Hawx Magna 95 GW laiem 102 mm liist ja andestavam 95 flex loovad koos mugava ja lihtsa suusasaapa, mis sobib ideaalselt edasijõudnud suusatajatele.

Meie Hawx Magna 95 GW suusasaapad võivad uhkeldada muljetavaldava 95 flexiga, mis pakub ideaalset tasakaalu kontrolli ja mugavuse vahel. Tunnetage täiustatud jõuülekannet, mis võimaldab vaevata pöördeid ja suurepärast manööverdamisvõimet. Ja tänu laiale 102 mm liistule ei pea sa mugavuse nimel ohverdama täpsust ja kontrolli.

Tänu saapakoorikule, mis on valmistatud vastupidavast ja elastsest polüuretaanist, kombineerituna strateegiliselt paigutatud tugevduste Prolite'i konstruktsiooniga, pakuvad need saapad kerget tunnetust ja ülimat vastupidavust. Nautige maksimaalset mugavust mäluvahust ja polüuretaanist vooderiga, mis kohandub teie jalgade ainulaadsete kontuuridega.

Hawx Magna 95 GW revolutsiooniline talla ja manseti disain pakub lisamugavust ja tuge. Need saapad on varustatud meie tuntud GripWalk tallaga, mis tagab mägedesse suundudes vaevata kõndimismugavuse. Lisaks pakuvad need täiustatud sidemete ühilduvust erinevate GripWalk sidemissüsteemide vahel, tagades sujuvad üleminekud kõndimisest suusatamisele.

Tõsta oma suusatamise kogemus uutesse kõrgustesse Atomic Hawx Magna 95 GW naiste suusasaapastega. Nende suurepärased disainielemendid, alates mansetisüsteemist kuni vooderini, tagavad personaalse ja toetava istuvuse, mis võimendab teie naudingut mägedes. Ole valmis vallutama iga rada ja nautima kosutavaid suusaseiklusi nende erakordsete saabastega.

Specifications

Parim kasutusviis:
All Mountain
Year model:
24/25
Flex:
95
Jala laius (mm):
102mm
Saapa laius:
Wide
Oskuste tase:
Intermediate
Saapa tüüp:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Sidumise ühilduvus:
GripWalk Binding
Boot Shell:
Polyurethane, Prolite
Voodri materjal:
Memory foam, Polyurethane
Saapa omadused:
Adaptive Fit System Cuff
Näita kõike

SkatePro