×
Menu

Hawx Prime 95 Boa GW Womens Ski Boots

Hurry! Only 2 in stock
1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Atomic Hawx Prime 95 Boa GW naiste suusasaapad on täiuslik segu mugavusest ja jõudlusest naistele, kes otsivad saapa, mis ei tee kompromisse kummaski osas. Edasijõudnud suusataja jaoks loodud 95 flex pakub õiget tasakaalu jäikuse ja peenuse vahel, et tagada dünaamiline kontroll mägedes. Hawx Prime 95 on loodud keskmise jalatüübi ja 100 mm jala laiusega suusatajale, mis sobib keskmise jalatähega suusatajatele.

Tänu Atomicule iseloomulikule Prolite konstruktsioonile on need suusasaapad uskumatult kerged, tegemata järeleandmisi võimsuse või stabiilsuse osas. Energy Backbone pakub täiendavat tugevust saabaste tagaosas, maksimeerides energia ülekandmist suusatajalt suusale täpsete liigutuste ja reageerimisvõime saavutamiseks. Adaptive Fit System Cuff ja AFS Cuff pakuvad optimaalset istuvust ja mugavust, kohandudes hõlpsasti erinevate jalavormide ja vasikalõikude suurustega.

Hawx Prime 95 Boa GW on varustatud intuitiivse Boa sulgemissüsteemiga, mis tagab kiire, täpse ja kohandatud sobivuse lihtsa keeramisega. See mugav sulgemissüsteem võimaldab lennult reguleerimist isegi kindad käes, pakkudes maksimaalset mugavust ja kontrolli kogu päeva jooksul mägedes. Nende GripWalk välistallad tagavad parema haardumise ja veojõu kõndimise ajal, tagades turvalise sammu majast liftini ja tagasi.

Need saapad ühilduvad GripWalk sidemetega, tagades sujuva integreerituse ja jõudluse. Memory foam vooder pakub individuaalset istuvust ja erakordset mugavust, hoides jalad soojana ja toestatuna kogu suusaseikluste ajal.

Kogege vaevata suusatamist Atomic Hawx Prime 95 Boa GW Womens Ski Boots'iga, mis on loodud selleks, et pakkuda naistele ülimat tasakaalu jõudluse, täpsuse ja mugavuse vahel.

Specifications

Parim kasutusviis:
All Mountain
Year model:
24/25
Flex:
95
Jala laius (mm):
100mm
Saapa laius:
Regular
Oskuste tase:
Intermediate
Saapa tüüp:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Sidumise ühilduvus:
GripWalk Binding
Boot Shell:
Prolite
Voodri materjal:
Memory foam
Saapa omadused:
Energy Backbone, Adaptive Fit System Cuff, AFS Cuff
Näita kõike

SkatePro