×
Menu

Hawx Prime 115 S Boa Womens Ski Boots

1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Receive an email when this product is back in stock
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Atomic Hawx Prime 115 S Boa suusasaapad on mõeldud edasijõudnud naissuusatajatele, kes nõuavad jõudlust ja mugavust kõikidel maastikutingimustel. Need saapad, mille painduvus on 115, pakuvad suurepärast tuge ja kontrolli, võimaldades samal ajal mõningast paindumist, et summutada põrutusi ja vibratsiooni. Jalalaius 100 mm ja tavaline saapa laius tagavad mugava, jõudlusele orienteeritud istuvuse, samas kui Memory Foam vooder kohandub teie jalale maksimaalse mugavuse tagamiseks. Adaptive Fit System mansett ja Power Shift mansett võimaldavad kohandada saapa istuvust vastavalt suusastiilile ja eelistustele.

Hawx Prime 115 S Boa saapad on valmistatud polüuretaanist ja Prolite'i saapa kestast, mis tagab kerge ja vastupidava struktuuri, mis maksimeerib jõuülekannet. GripWalk tald tagab optimaalse jõuülekande ja kerge kõndimise, olles samas ühilduv GripWalk-spetsiifiliste sidemetega. Lisaks on saapad soojusvormitavad, et tagada tõeliselt individuaalne sobivus.

Tänu kõrgetasemeliste omaduste ja mugavusele orienteeritud disaini kombinatsioonile on Atomic Hawx Prime 115 S Boa suusasaapad suurepärane valik naissuusatajatele, kes soovivad viia oma oskused järgmisele tasemele. Need saapad pakuvad sulle tuge, kontrolli ja mugavust, mida vajad oma parimate tulemuste saavutamiseks, olenemata sellest, kas sa lähed mööda hooldatud rada või väljakutsetega maastikul.

Specifications

Parim kasutusviis:
All Mountain
Year model:
24/25
Flex:
115
Jala laius (mm):
100mm
Saapa laius:
Regular
Oskuste tase:
Advanced
Saapa tüüp:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Sidumise ühilduvus:
GripWalk Binding
Kuumvormitav:
Yes
Boot Shell:
Polyurethane, Prolite
Voodri materjal:
Memory foam
Saapa omadused:
Adaptive Fit System Cuff, Power Shift, AFS Cuff
Näita kõike

SkatePro