×
Menu

Hero Elite LT TI + Konect NX 12 Carving Skis

1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Receive an email when this product is back in stock
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Valluta iga hooldatud rada kerguse ja täpsusega Rossignol Hero Elite LT TI + Konect NX 12 Carving-suuskadega. Need edasijõudnute tasemel suusad on mõeldud neile, kes nõuavad võrratut jõudlust ja kontrolli. LT tähendab "Long Turn", mis näitab nende vaevata juhitavust ulatuslikes pööretes. Suusad on disainitud pakkuma ülimat jõudlust, ühendades endas jõu, agility ja stabiilsuse.

Nende suuskade keskmes on revolutsiooniline Titanaali ja pöögipuu kombinatsioon, mille tulemuseks on uskumatult võimas, kuid samas kerge konstruktsioon. See uuenduslik südamik tagab erakordse vibratsioonide summutamise ja stabiilsuse, mis tagab sujuva sõidu ka keerulisel maastikul. Tipptasemel Rectangular Sidewall'i konstruktsioon suurendab veelgi jõuülekannet, pakkudes reageerimisvõimet, mida vajate nõlvade täpseks läbimiseks. Need suusad on varustatud LCT (Line Control Technology), uuendusliku tehnoloogiaga, mis välistab vastutõmbumise ning tagab maksimaalse stabiilsuse ja serva haardumise. Ükskõik, kas carvingite läbi traavlite või navigeerite tehnilisemates lõikudes, Rossignol Hero Elite LT TI suusad parandavad teie suusakogemust ja suurendavad teie naudingut rajal.

Selle erakordse paketi täiendamiseks on Rossignol Hero Elite LT TI varustatud eelnevalt paigaldatud Konect NX 12 GripWalk sidemetega. Need sidemed pakuvad turvalist ja reguleeritavat ühendust suuskadega, mis sobivad paljudele suusatajatele alates keskastme tasemest kuni edasijõudnute tasemeni. DIN-seadistustega vahemikus 3,5 kuni 12,0 on need sidemed mitmekülgsed ja neid saab kohandada vastavalt teie konkreetsetele vajadustele. Sidemed ühilduvad nii Alpine Adult Boots (ISO 5355) ja Alpine Junior Boots (ISO 5355) kui ka GripWalk Boots (ISO 23223) ja GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223). Selline ühilduvus annab teile vabaduse valida teie jalgadele ja suusatamisstiilile kõige paremini sobivad saapad.

Kogege puhast suusatamise õndsust Rossignol Hero Elite LT TI + Konect NX 12 Carving-suuskadega. Valmistuge selleks, et jätta oma jäljed nõlvadele ja tõsta oma suusatamine uutesse, vaimustavatesse kõrgustesse.

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
121/71/101
Vöökoha laius:
71mm
Parim kasutusviis:
Piste, Racing
Oskuste tase:
Intermediate, Advanced
Põhimaterjal:
Titanal, Beech
Profiil:
Tip Rocker
Sidemed:
Included
Sidemed tüüp:
GripWalk Binding
Saapa ühilduvus:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), Alpine Junior Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223)
DIN seadistus:
3.5-12.0
Lisafunktsioonid:
LCT (Line Control Technology), Rectangular Sidewall
Sugu:
Man, Woman, Unisex
Näita kõike

SkatePro