×
Menu

Hero Elite ST TI K + NX 12 Carving Skis

1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
7 pairs
8 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
7 pairs
8 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Receive an email when this product is back in stock
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Rossignol Hero Elite ST TI K + NX 12 Carving-suusad pakuvad võrratut jõudlust keskastme ja edasijõudnutele, kes soovivad mägedes sinna jõuda. Täpsuse ja innovatsiooniga konstrueeritud suusad pakuvad iga pöörde puhul vaimustavat suusatamiselamust.

Hero Elite ST TI K + NX 12 Carving-suusad on disainitud elegantse ja tugeva profiiliga, millel on Titanal ja pöögiga tugevdatud mitmepuust südamik, mis tagab erakordse võimsuse, stabiilsuse ja servakontrolli. Suusa tipu rocker-profiil pakub lihtsat alustamist ja sujuvat pöörde üleminekut, mistõttu sobivad need ideaalselt erinevate lumeoludega toimetulekuks.

Integreeritud LCT (Line Control Technology) tagab optimaalse stabiilsuse ja kontrolli, mis võimaldab suusatajatel enesekindlalt ronida nõlvadel ja säilitada joonte täpsus. See tehnoloogia neelab vibratsiooni, tagades sujuva ja voolava sõidu isegi suurtel kiirustel. Suusad on varustatud ka ristkülikukujulise külgkonstruktsiooniga, mis tagab täiustatud jõuülekande ja serva haardumise.

NX 12 sidemetega varustatud suusad on kohe kasutusvalmis. Sõlmede DIN-seadete vahemik on 3,5-12,0, mis võimaldab reguleerida sidemeid vastavalt suusataja kaalule ja jõudlustasemele. See paindlikkus tagab kohandatud sobivuse ja optimaalse ohutuse.

Olenemata sellest, kas olete keskastme suusataja, kes soovib oma oskusi parandada, või edasijõudnud suusataja, kes otsib vaimustavat jõudlust, on Rossignol Hero Elite ST TI K + NX 12 Carving-suusad teie ideaalsed kaaslased unustamatuks suusaseikluseks. Kogege nende esmaklassiliste suuskadega täpse carvingu põnevust, erakordset jõudu ja sujuvat kontrolli igal rajal.

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
123/68/104
Vöökoha laius:
68mm
Parim kasutusviis:
Piste, Racing
Oskuste tase:
Intermediate, Advanced
Põhimaterjal:
Wood, Titanal, Beech
Profiil:
Tip Rocker
Sidemed:
Included
DIN seadistus:
3.5-12.0
Lisafunktsioonid:
LCT (Line Control Technology), Rectangular Sidewall
Sugu:
Man, Woman, Unisex
Näita kõike

SkatePro