×
Menu

Cloud C12 Revoshock C + M 10 GW All Mountain Skis

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Receive an email when this product is back in stock
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Atomic Cloud C12 Revoshock C + M 10 GW suusad naistele pakuvad sujuvat ja agiilset sõitu keskastme ja edasijõudnute suusatajatele, kes armastavad uurida kogu mäge. Nende mitmekülgsus ja lihtne juhitavus teevad neist täiusliku kaaslase suusatajatele, kes soovivad oma oskusi arendada ja nautida iga hetke mägedes.

Tänu 70 mm laiusele vöökohale on need suusad suurepärased, kui nad teevad suurepäraselt kontrollitud pöördeid hooldatud rajal. Samal ajal on need ka ebatasasel maastikul andestavad ja pakuvad piisavalt ujuvust, et julgeda liikuda ka väljaspool liuvälja, kui värske puuder kutsub. Elav konstruktsioon ja camber-profiil tagavad erakordse haardumise ja võimsa tagasilöögi, mis tagab kaasahaarava suusakogemuse.

Nende Atomic'i suuskade Revoshock-tehnoloogia summutab tõhusalt vibratsiooni, tagades sujuva sõidu ka konarlikel radadel, vähendades suusataja väsimust ja võimaldades keskenduda oma tehnikale. Dura Cap Sidewall pakub täiendavat stabiilsust ja jõuülekannet, samas kui tipukaitse suurendab vastupidavust, muutes Cloud C12 suusad usaldusväärseks valikuks, mis kestab mitu hooaega.

Kaasasolevad M 10 GW sidemed, mille DIN-seadete vahemik on 3,0-10,0, tagavad turvalise ja täpse jõuülekande ning ühilduvad GripWalk-saabastega, mis lisab mugavust. Atomic Cloud C12 Revoshock C + M 10 GW suusad pakuvad täiuslikku tasakaalu jõudluse, mitmekülgsuse ja kasutajasõbralikkuse vahel, mistõttu on need suurepärane valik keskastme ja edasijõudnud naissuusatajatele, kes soovivad tõsta oma mäesuusatamise kogemuse uuele tasemele.

Nende suuskadega saate enesekindlalt vallutada mis tahes maastikku, teha täpseid pöördeid, hõljuda läbi puudri ja arendada oma oskusi hõlpsasti. Atomic Cloud C12 Revoshock C + M 10 GW suusad on sinu värav unustamatute talviseikluste maailma.

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
110/70/99
Vöökoha laius:
70mm
Parim kasutusviis:
All Mountain, Piste
Oskuste tase:
Intermediate, Advanced
Põhimaterjal:
Atomic Wood Core
Profiil:
Camber
Sidemed:
Included
Sidemed tüüp:
GripWalk Binding
Saapa ühilduvus:
GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223)
DIN seadistus:
3.0-10.0
Lisafunktsioonid:
Dura Cap Sidewall, Revoshock, Tip Protector
Sugu:
Woman
Näita kõike

SkatePro