×
Menu

Rallybird 92 Womens Freeride Skis

Hurry! Only 2 in stock
1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Rossignol Rallybird 92 suusad on parim valik kesk- ja edasijõudnud naissuusatajatele, kes soovivad võtta vastu mis tahes väljakutse mägedes. Need suusad on ehitatud mitmekülgse all-mountain disainiga ja freeride võimekusega, mis võimaldab neid suuski kasutada kõikides tingimustes. Puidu, klaaskiu ja Paulownia südamiku materjalide kombinatsiooniga pakuvad Rallybirdid jõudu ja stabiilsust, hoides samal ajal kaalu madalal, et tagada kerge manööverdamisvõime.

91 mm talje ja Tip and Tail Rocker profiil tagavad, et need suusad toimivad sujuvalt nii hooldatud radadel kui ka värskes puudris. Rectangular Sidewall'i konstruktsioon aitab kaasa optimaalsele serva hoidmisele ja kontrollile, samas kui uuenduslik Assist Flex disain pakub täiuslikku flexi, mis tagab kergete pöörete ja enesekindla suusatamise.

Rossignol projekteeris need suusad nii, et need sisaldaksid lisafunktsioone, mis parandavad suusatamise kogemust, sealhulgas Rectangular Sidewalls, mis tagavad suurepärase serva haardumise ja kontrolli, ning Tip and Tail Rocker, mis tagavad lihtsa pöörete alustamise ja hõljumise sügaval lumel. Võta enesekindlalt ette kogu mägi ja naudi põnevust Rossignol Rallybird 92 naiste freeride-suuskadega.

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
122/91/112
Vöökoha laius:
91mm
Parim kasutusviis:
All Mountain, Freeride
Oskuste tase:
Intermediate, Advanced
Põhimaterjal:
Wood, Fiberglass, Paulownia
Profiil:
Tip and Tail Rocker
Sidemed:
Not included
Lisafunktsioonid:
Assist Flex, Rectangular Sidewall
Sugu:
Woman
Näita kõike

SkatePro