×
Menu

Sender Soul 102 Freeride Skis

Hurry! Only 1 in stock
1 pair
Kogus.
1 pair
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Ole valmis vallutama mis tahes maastikku Rossignol Sender Soul 102 Freeride suuskadega, mis on parimad suusad all mountain ja freeride suusatamiseks.

Täpselt disainitud suusad on mitmekülgse 102 mm laiusega, mis pakub täiuslikku tasakaalu nii hooldatud radadel kui ka puudrisseiklustel. Olenemata sellest, kas olete kesk- või edasijõudnud suusataja, Sender Soul 102 tõstab teie suusakogemust.

Kogege võrratut stabiilsust ja sujuvust tänu suuskade Rectangular Sidewall konstruktsioonile, mis tagab optimaalse energiaülekande ja servakontrolli. Vabastage oma täielik potentsiaal ja tormake enesekindlalt läbi mistahes maastiku.

Nende suuskade südames on tugev, kuid kerge puidu tuum, mis tagab erakordse tugevuse ja vastupidavuse. Tunnetage sujuvat ja tundlikku jõudlust, kui te mäest alla raiute.

Sender Soul 102 Freeride suusad on konstrueeritud täiustatud funktsioonidega, nagu Titanal Beam, mis lisab suusatamisele lisajõudu ja jäikust. Tip ja Tail Rocker profiil pakub vaevata hõljumist sügaval lumel, säilitades samal ajal suurepärase kontrolli kõvakattel.

Sidemed ei kuulu komplekti, mis võimaldab teil kohandada oma seadistust vastavalt teie isiklikele eelistustele ja suusastiilile. Need unisex-suusad sobivad ideaalselt nii meestele kui ka naistele, kes otsivad freeride'i põnevust ja vabadust.

Ära jäta kasutamata võimalust saada endale Rossignol Sender Soul 102 Freeride suusad, mis on sinu pilet unustamatutesse seiklustesse ja piiramatutesse suusatamisvõimalustesse.

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
135/102/125
Vöökoha laius:
102mm
Parim kasutusviis:
All Mountain, Freeride
Oskuste tase:
Intermediate, Advanced
Põhimaterjal:
Wood, Poplar
Profiil:
Tip and Tail Rocker
Sidemed:
Not included
Lisafunktsioonid:
Titanal Beam, Rectangular Sidewall
Sugu:
Man, Unisex
Näita kõike

SkatePro