×
Menu

Sender Soul 92 Freeride Skis

Hurry! Only 2 in stock
1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Kas otsite täiuslikku suusapaari, et viia oma freeride'i kogemus järgmisele tasemele? Tutvustame Rossignol Sender Soul 92 Freeride suusad, mis on parim kombinatsioon jõudlusest, mitmekülgsusest ja stiilist!

Sender Soul 92 suusad on 92 mm laiusega ja pakuvad võrratut tasakaalu ujuvuse ja agility vahel, mis võimaldab hõljuda vaevata nii puudriliste backcountry liinide kui ka ebatasaste, muutlike lumeoludega. Nende erakordne stabiilsus võimaldab teil enesekindlalt läbi ebatasase maastiku tormata, teha täpseid pöördeid ja säilitada kontroll isegi suurel kiirusel.

Need suusad on valmistatud puidu, klaaskiu ja Paulownia puidu segust, mis tagab kerge, kuid võimsa jõudluse. Ristkülikukujuline külgseinte konstruktsioon tagab optimaalse energiaülekande, tagades täpse servakontrolli ja kiire reageerimise igale sisendile. Tip and Tail Rocker-profiil algatab pöördeid vaevata ja suurendab hõljuvust sügaval lumel, ohverdamata täpsust kõval lumel.

Ideaalselt sobivad Rossignol Sender Soul 92 suusad keskastme ja edasijõudnute suusatajatele, kes otsivad ülimat freeride'i kogemust, ning on loodud selleks, et tõsta suusatamine uutesse kõrgustesse. Need mitmekülgsed suusad võimaldavad teil ületada piire ja täielikult sukelduda freeride-suusatamise põnevusse, olenemata sellest, kas uurite rajadeta puuderpealseid kätkeid või võtate vastu väljakutseid pakkuvat maastikku.

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
122/92/112
Vöökoha laius:
92mm
Parim kasutusviis:
Freeride
Oskuste tase:
Intermediate
Põhimaterjal:
Wood, Fiberglass, Paulownia
Profiil:
Tip and Tail Rocker
Sidemed:
Not included
Lisafunktsioonid:
Rectangular Sidewall
Sugu:
Man, Woman, Unisex
Näita kõike

SkatePro