×
Menu

Experience 78 CA + XP 10 GW Womens All Mountain Skis

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Receive an email when this product is back in stock
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Valluta nõlvadel Rossignoli Experience 78 CA suusad, mis on täiuslik segu võimsusest ja agilityst keskastme naissuusatajatele. Need all-mountain imed on loodud pakkuma sujuvat ja vaevata suusatamist, olenemata maastikust või lumeoludest.

Mitmekülgse 78 mm laiusega vöökohal pakuvad Experience 78 CA suusad suurepärast hõljuvust puudris, säilitades samas stabiilsuse ja serva pidavuse hooldatud rajal. Nende täiustatud konstruktsioonis on kasutatud puidu, süsiniku, klaaskiu ja pappeli kombinatsiooni, mille tulemuseks on kerged, kuid võimsad suusad, mis reageerivad vaevata igale teie liigutusele. Tip and Tail Rocker profiil tagab lihtsa pöörde algatamise ja vaevata manööverdamise, mistõttu on neid suuski lihtne käsitseda ka vähem kogenud suusatajatel.

Rossignol Experience 78 CA suusad on varustatud eelpaigaldatud XP 10 GW sidemetega, mis ühilduvad nii Alpine kui ka GripWalk saabastega, tagades turvalise ja usaldusväärse ühenduse teie saabaste ja suuskade vahel. DIN-seadistustega vahemikus 2,5 kuni 10,0 saab neid sidemeid hõlpsasti reguleerida vastavalt suusatamisvõimele ja eelistustele.

Täiendavad omadused, nagu All Trail Sidecut, Assist Flex ja Drive Tip Solution, suurendavad suuskade jõudlust ja reageerimisvõimet, tagades sujuva ja nauditava sõidu igal maastikul. Ole valmis tõstma oma suusakogemust Rossignoli Experience 78 CA suuskadega - sinu värav kõikvõimalike suusaseikluste juurde!

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
125/78/11
Vöökoha laius:
78mm
Parim kasutusviis:
All Mountain
Oskuste tase:
Intermediate
Põhimaterjal:
Wood, Carbon, Fiberglass, Poplar
Profiil:
Tip and Tail Rocker
Sidemed:
Included
Sidemed tüüp:
GripWalk Binding
Saapa ühilduvus:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), Alpine Junior Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223)
DIN seadistus:
2.5-10.0
Lisafunktsioonid:
All Trail Sidecut, Assist Flex, Drive Tip Solution
Sugu:
Woman
Näita kõike

SkatePro