×
Menu

Maven 86 All Mountain Skis

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Receive an email when this product is back in stock
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Võta vastu kõik seiklused mägedes Atomic Maven 86 All Mountain suuskadega, mis on ideaalne kaaslane mitmekülgsust ja võrratut jõudlust otsivatele naissuusatajatele.

Atomic Suusad Maven 86 All Mountain suusad on loodud selleks, et võtta vastu mis tahes maastikul, alates hooldatud nõlvadest kuni tagamaa puuderini, vaevata graatsia ja kontrolliga. Kogemused on ülimalt vabadust, kui sa rabeled läbi värske lume ja hakkama saad väljakutseid esitavatel maastikel.

Need suusad on valmistatud Atomic Wood Core'i ja Omatic Core'i segu abil, mis tagab erakordse stabiilsuse ja löögisummutuse, tagades sujuva ja mugava sõidu isegi nõudlikes tingimustes. Flow profiil ja Dura Cap külgseinte konstruktsioon pakuvad võrratut vastupidavust ja väändejäikust, mis tagab täpse servakontrolli ja stabiilsuse suurtel kiirustel.

Maven 86 All Mountain suusad on 86 mm laiusega, mis pakub täiuslikku tasakaalu pulbrile hõljumise ja kõvakattega suuskadel serva hoidmise vahel. Tip and Tail Rocker profiil tagab vaevata pöörde algatamise ja mängulise manööverdusvõime, mistõttu on need suusad ideaalsed kõigi tasemete suusatajatele, alates algajatest, kes soovivad oma oskusi arendada, kuni kogenud suusatajateni, kes otsivad mitmekülgset universaalset kaaslast.

Atomic Maven 86 All Mountain suusad on parim valik naissuusatajatele, kes nõuavad jõudlust, mitmekülgsust ja stiili igal maastikul. Võta vastu mägede põnevus ja tõsta oma suusakogemus Atomic'i suuskadega uutesse kõrgustesse.

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
120/86/103
Vöökoha laius:
86mm
Parim kasutusviis:
All Mountain
Oskuste tase:
Beginner, Intermediate
Põhimaterjal:
Atomic Wood Core, Omatic Core
Profiil:
Tip and Tail Rocker
Sidemed:
Not included
Lisafunktsioonid:
Dura Cap Sidewall, Flow Profile
Sugu:
Woman
Näita kõike

SkatePro