×
Menu

Maven 93 C All Mountain Skis

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Receive an email when this product is back in stock
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Atomic Maven 93 C suusad on mõeldud neile, kes otsivad mitmekülgset ja suure jõudlusega suusatamist kõigi mägede tingimustes. Need suusad sobivad ideaalselt nii edasijõudnutele kui ka edasijõudnutele, kes soovivad oma suusatamise järgmisele tasemele viia. Tänu 92 mm laiusele vöökohale ja mitmekülgsele konstruktsioonile sobivad Maven 93 C suusad ideaalselt mitmesugustes tingimustes, alates suurepäraselt hooldatud nõlvadest kuni sügavate puuderpudruni.

Suusad on asjatundlikult konstrueeritud, kasutades Atomicu tuntud Atomic Wood Core ja Omatic Core, mis ühendavad tugevuse, manööverdusvõime ja sujuva sõidu. Neil on Tip and Tail Rocker, mis tagab vaevata pöörded ja maksimaalse kontrolli. Flow-profiili disainiga Maven 93 C'd pakuvad erakordset serva haardumist ja kontrolli, samas kui Carbon Backbone lisab lisajõudu ja stabiilsust. Dura Cap külgsein tagab pikaajalise vastupidavuse ja elegantse disainiga pööratakse mägedes kindlasti pead.

Atomic Maven 93 C suusad on kasulikud kõikide oskuste, sugude ja suusatamise eelistuste suusatajatele. Need mitmekülgsed ja suure jõudlusega suusad pakuvad täiuslikku tasakaalu stabiilsuse ja liikuvuse vahel, mis võimaldab teil oma piire ületada ja enesekindlalt uusi maastikke avastada. Ärge jätke kasutamata ülimat suusakogemust - haarake Atomic Maven 93 C suusad juba täna ja tõstke oma suusatamine uutesse kõrgustesse!

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
126/93/110
Vöökoha laius:
92mm
Parim kasutusviis:
All Mountain
Oskuste tase:
Intermediate, Advanced
Põhimaterjal:
Atomic Wood Core, Omatic Core
Profiil:
Tip and Tail Rocker
Sidemed:
Not included
Lisafunktsioonid:
Dura Cap Sidewall, Flow Profile, Carbon Backbone
Sugu:
Man, Woman, Unisex
Näita kõike

SkatePro