×
Menu

Cloud Q9 + M 10 GW All Mountain Skis

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Receive an email when this product is back in stock
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Kogege vaevata suusatamist Atomic Cloud Q9 + M 10 GW - All Mountain Suusad!

Tutvustame revolutsioonilisi uusi Atomic Cloud Q9 + M 10 GW All Mountain suuski, mis on loodud spetsiaalselt naissuusatajatele, kes otsivad sujuvat ja vaevata suusatamist. Tänu uusimale tehnoloogiale ja võrratule disainile viivad need suusad sinu suusatamise uuele tasemele.

Atomic Cloud Q9 on valmistatud spetsiaalselt naistele mõeldud disainiga ja 75 mm laiusega, mis tagab täiusliku tasakaalu stabiilsuse ja liikuvuse vahel, tagades sujuva sõidu igal maastikul. See sisaldab uuenduslikku Densolite Core'i, mis tagab optimaalse kaalu ja jõudluse suhte väsimusvabaks suusatamiseks, ning koos Dura Cap Sidewall'iga parandab see jõuülekannet ja serva haardumist.

Cloud Q9 on varustatud camber-profiiliga, mis tagab võrratu kontrolli ja täpsuse, võimaldades teha täpseid pöördeid ja lõikeid hõlpsasti. Tip Protector tagab suuskade suurema vastupidavuse ja pikaealisuse, muutes need usaldusväärseks kaaslaseks igal seiklusel.

Atomic Cloud Q9 + M 10 GW on varustatud eelpaigaldatud M 10 GW sidemetega, mis ühilduvad GripWalk-saabastega, mis tagavad mugava ja mugava sobivuse. Reguleerige sidemed soovitud DIN-seadistusele vahemikus 3,0-10,0, et need vastaksid teie oskuste tasemele ja tagaksid optimaalse jõudluse.

Atomic Skis on disaininud Cloud Q9 kõigi tasemete naissuusatajatele, alates algajatest kuni edasijõudnuteni, kes otsivad all-mountain suuski, mis ühendab endas kasutusmugavuse ja erakordse jõudluse. Võta kõik nõlvad enesekindlalt ja graatsiliselt ette Atomic Cloud Q9 + M 10 GW All Mountain suuskadega!

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
120/75/103
Vöökoha laius:
75mm
Parim kasutusviis:
All Mountain
Oskuste tase:
Beginner, Intermediate
Põhimaterjal:
Atomic Wood Core, Densolite Core
Profiil:
Camber
Sidemed:
Included
Sidemed tüüp:
GripWalk Binding
Saapa ühilduvus:
GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223)
DIN seadistus:
3.0-10.0
Lisafunktsioonid:
Dura Cap Sidewall, Tip Protector
Sugu:
Woman
Näita kõike

SkatePro