×
Menu

Camox All Mountain Skis

1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Tutvustame Black Crows Camox All Mountain suusad, mis on parim kaaslane teie järgmise off-piste seikluse jaoks. Need unisex-suusad on mõeldud edasijõudnud suusatajatele, kes otsivad mitmekülgsust ja jõudlust igas tüüpi lumeoludes.

97 mm laiusega vöökohal pakuvad Camoxi suusad täiuslikku tasakaalu stabiilsuse ja manööverdamisvõime vahel. Vallutage mis tahes maastikku, alates värskelt hooldatud nõlvadest kuni sügavate puudrikuhjadeni, ning kogege sujuvat ja vaevata sõitu iga pöörde puhul.

Klaaskiust ja tuhkast südamikuga valmistatud suusad pakuvad tundlikku ja elavat jõudlust. Camber-profiil tagab serva pidavuse ja täpsuse, mis võimaldab teil sooritada täpseid pöördeid ja raiuda enesekindlalt mäest alla.

Black Crows Camox All Mountain suusad on ehitatud kestma ja vastu pidama karmidele nõudmistele. Nende vastupidav konstruktsioon tagab pikaealisuse ja usaldusväärsuse, nii et saate keskenduda muretsemiseta nõlvade nautimisele.

Pange tähele, et sidemed ei kuulu nende suuskade juurde. Valige oma suusastiili ja võimekuse tasemele sobiv side ja kogege talispordi põnevust nagu kunagi varem.

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
131/97/119
Vöökoha laius:
97mm
Parim kasutusviis:
All Mountain
Oskuste tase:
Advanced
Raadius:
20m
Kaal - pr. paar:
4000g
Põhimaterjal:
Fiberglass, Ash
Profiil:
Camber
Sidemed:
Not included
Sugu:
Unisex
Näita kõike

SkatePro