×
Menu

Freeflex 14 GW Race Plate Ski Bindings

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
7 tükid
8 tükid
9 tükid
10+
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Head Freeflex 14 GW Race Plate suusasõlmed on tipptasemel võistlussõlmed. Need suure jõudlusega sidemed on mõeldud kogenud suusatajatele, kes nõuavad parimat võimsust, kontrolli ja täpsust.

Sidemed ühilduvad GripWalk suusasaabastega ja neil on 4-14 DIN seadistusvahemik, mistõttu sobivad need paljudele suusatajatele. Neil on ka 85 mm laiune pidur, mis muudab need ideaalseks enamiku kaasaegsete suuskade jaoks. Freeflex 14 GW sidemetel on ka 21 mm kõrgus, mis tagab suurepärase stabiilsuse ja servakontrolli.

Head Freeflex 14 GW Race Plate suusasõlmed on valmistatud kergetest materjalidest ja kaaluvad vaid 1170 g, mis tagab, et need ei raskenda teid mägedes. Samuti on neid uskumatult lihtne reguleerida ja kasutada, nii et saad kiiresti ja ohutult lumele minna.

Kokkuvõttes on Head Freeflex 14 GW Race Plate suusasõlmed suurepärane valik edasijõudnutele ja ekspertidele, kes otsivad kõrgtehnoloogilisi sidemeid, mis pakuvad optimaalset jõudu, kontrolli ja täpsust, et suusatamine oleks põnev ja nauditav.

Ainult paigaldusplaadiga suuskadele

Specifications

Year model:
24/25
Sidemed tüüp:
GripWalk Binding
Saapa ühilduvus:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Pidurivarre laius:
85mm
Kaal:
1170g
DIN seadistus:
4.0-14.00
Parim kasutusviis:
Race, Piste
Statiivi kõrgus:
21mm
Näita kõike

SkatePro