×
Menu

Shift2 13 MN Ski Bindings

1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Receive an email when this product is back in stock
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Atomic Shift2 13 MN suusasõlmed on ideaalne valik suusatajatele, kes soovivad vabadust uurida maastikku, ohverdamata seejuures jõudlust nõlvadel. Need MNC (Multi-Norm Certified) sidemed ühilduvad nii traditsiooniliste alpi- kui ka matkasaabastega, andes teile mitmekülgsuse, mida vajate, et minna sinna, kuhu iganes lumi teid viib.

DIN-seadistusega 6,0-13,0 sobib Shift2 13 MN ideaalselt keskmise ja edasijõudnud suusatajatele, kes nõuavad oma sidemetele suurt jõudlust. See side on disainitud ohutust ja tõhusust silmas pidades, kasutades madala profiiliga šassiid, mis tagab parema jõuülekande. Nendel sidemetel on ka ülisuur platvorm ja süsinikusisaldusega PA-konstruktsioon, mis tagab kerge, kuid jäiga raami.

Shift2 13 MN pakub ka mitmeid mugavaid funktsioone, sealhulgas hõlpsasti kasutatavaid ronimisabivahendeid ning hike and ride lülitit, mis teeb ülemineku nõlvade ja matkamise vahel lihtsaks. Selle TUV-sertifikaat tagab, et need sidemed on põhjalikult testitud ja vastavad kõigile ohutusstandarditele.

Atomic Shift2 13 MN suusapaeltega saate kasutada mõlemast maailmast parimat - uurige maastikku ja nautige nõlvu ühe mitmekülgse sidemega.

Specifications

Year model:
24/25
Sidemed tüüp:
MNC Binding
Saapa ühilduvus:
GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223), GripWalk Toe & Heel Pin Boots (ISO 23223)
Pidurivarre laius:
100mm, 110mm
DIN seadistus:
6.0-13.0
Parim kasutusviis:
Freeride, Touring
Statiivi kõrgus:
30mm
Lisafunktsioonid:
Easy Climbing Aids, Hike and Ride Switch, Multi Norm Certified (MNC), Low Profile Chassis, Crampon System, Carbon-infused PA, Oversized Heel Platform, TUV Certified, Automatic Toe Adaptation
Näita kõike

SkatePro