×
Menu

Freeflex 11 GW Race Plate Ski Bindings

1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
7 pairs
8 pairs
9 pairs
10+
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Head Freeflex 11 GW Race Plate suusasõlmed on kõrgtehnoloogilised sidemed, mis on mõeldud kogenud suusatajatele, kes otsivad maksimaalset kontrolli ja täpsust mägedes. Sellel on ainulaadne Freeflex Pro sidumissüsteem, mis tagab sujuva ja ühtlase paindumise optimaalse jõudluse. See tagab maksimaalse jõuülekande ja reageerimisvõime, mis võimaldab teha kiireid ja täpseid pöördeid enesekindlalt.

Kergest ja vastupidavast materjalist valmistatud ning 85 mm laiade pidurivarsidega varustatud sidemed pakuvad suurepärast stabiilsust ja kontrolli. GripWalk sidumissüsteem tagab ühilduvuse kõigi GripWalk-saabastega (ISO 23223), pakkudes turvalist ja mugavat istuvust. Täiendava mugavuse tagamiseks on sidemetel hõlpsasti kasutatav step-in disain, mis muudab suuskade peale ja maha võtmise kiireks ja lihtsaks.

Head Freeflex 11 GW Race Plate suusasõlmede DIN seadete vahemik on 3,0-11,0, seega saab neid reguleerida nii, et need sobiksid igale tasemele, alates algajatest kuni ekspertideni. Need on ideaalsed kasutamiseks nii rajal kui ka võistlustel, pakkudes täiuslikku tasakaalu jõudluse ja kontrolli vahel, mis tagab ergutava suusatamise kogemuse.


Ainult kinnitusplaadiga suuskadele

Specifications

Year model:
24/25
Sidemed tüüp:
GripWalk Binding
Saapa ühilduvus:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Pidurivarre laius:
85mm
Kaal:
1130g
DIN seadistus:
3.0-11.0
Parim kasutusviis:
Race, Piste
Statiivi kõrgus:
21mm
Näita kõike

SkatePro