×
Menu

Flexvent Strap SR Back Protector

Hurry! Only 3 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
7 tükid
8 tükid
9 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Parandage oma suusatamise kogemust Rossignol Flexvent Strap SR seljakaitsmega. Spetsiaalselt mäesuusatamise nõuetele vastav seljakaitse on parim vahend, mis tagab teie ohutuse, ilma et see ohustaks mugavust ja paindlikkust. Rossignol Flexvent on valmistatud uusima tehnoloogiaga ja pakub täiuslikku segu kaitsest ja liikumisvabadusest.

Flexvent Strap SR seljakaitses on täiustatud konstruktsioon, mis koosneb segmenteeritud mitmekihilisest vahust, mis neelab ja hajutab tõhusalt löögijõudu. See tagab teie seljale maksimaalse kaitse, mis annab teile meelerahu, et ületada oma piire mägedes. Lisaks pakub kaitsja rihmasüsteem turvalist ja tihedat istuvust, mis hoiab kaitsja ka kõige seikluslikumate sõitude ajal paigal.

Rossignol Flexvent Strap SR seljakaitsja on mõeldud meessuusatajatele, kes hindavad turvalisust ja kõrget jõudlust. Kogege võrratut kaitset, ohverdamata seejuures mugavust ja liikuvust. Võta enesekindlalt ette mis tahes maastikul ja naudi ülimat suusatamiselamust koos Rossignoliga.

Specifications

Disainitud jaoks:
Skiing
Sugu:
Man
Näita kõike

SkatePro