×
Menu

Grom Junior Ski Goggles

Hurry! Only 1 in stock
1 pair
Kogus.
1 pair
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Buy package

Description

Noortele suusatajatele mõeldud Smith Grom suusatamisprillid on sama tipptasemel tehnoloogiaga kui täiskasvanute suusatamisprillid juunioridele sobiva hinnaga. Need prillid on varustatud meie iseloomuliku ChromaPop™ läätsetehnoloogiaga, mis suurendab kontrasti ja tõstab loomulikke värve, andes teie väikesele inimesele selge ülevaate igast maastiku detailist. Sfäärilised Carbonic-X läätsed tagavad moonutusvaba optika ja suurepärase löögikindluse.

Fog-X uduvastane sisemine prilliklaas tagab uduvaba toimimise, samal ajal kui kahekihiline DriWix näovaht juhib niiskuse ära, et tagada mugav ja uduvaba istuvus kogu päeva jooksul. Üle klaasi ulatuv disain sobib hõlpsasti prillidele tänu hõljuvale vahumembraanile, mis kõrvaldab surve templitele.

Need prillid on nii praktilised kui ka stiilsed, kuna neil on kahe liuguriga rihm, mis võimaldab hõlpsasti reguleerida ja silikoonist rihm, mis püsib paigal. Iga paari juurde kuulub mikrofiiberist prillide kott, mis võimaldab neid turvaliselt hoida ja mugavalt transportida.

Specifications

Lisafunktsioonid:
Double layer DriWix face foam
Näo suurus:
Junior
Läätse ilmastikutüüp:
Partly cloudy
Muudetav lääts:
Yes
Läätsed:
ChromaPop™ Everyday Green Mirror
Sobib koos prillidega (OTG):
Yes
Antifog Technology:
Fog-X
Light Transmission(VLT):
23%
Kaasa arvatud lisaläätsed:
No
Näita kõike

SkatePro