×
Menu

Durden RIG Reflect Ski Goggles

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Buy package

Description

Sweet Protection Durden RIG Reflect Ski Goggles ühendab retro inspiratsiooni ja kaasaegse disaini, et pakkuda võrratut suusatamise kogemust koos laiendatud vaateväljaga. Need prillid on valmistatud elegantse, madala profiiliga disainiga ja neil on 1,3 mm paksune silindriline lääts, mis tagab suurepärase selguse. Varustatud meie eksklusiivse RIG® läätsetehnoloogiaga, pakuvad need täiustatud kontrasti, vähendatud värvimoonutusi ja minimaalset silmade väsimust, tagades optimaalse jõudluse nõlvadel.

Prillidel on ainulaadne läätsekonksu liides põhjas, mis võimaldab hõlpsasti läätse vahetada. Mugavus ja vastupidavus on esikohal, kuna raami siseküljele on lamineeritud ventilatsioonivaht. Raami välisküljele nutikalt paigaldatud rihm tagab ideaalse sobivuse Sweet Protectioni kiivritega.

Täiendavate omaduste hulka kuuluvad super oleofoobne ja hüdrofoobne kate, mis tõrjub vett, mustust ja mustust, ning 100% UV-kaitse silmade kaitsmiseks. Tänu ülisuurele disainile ja vaid 141 grammi kaalule pakuvad need kaitseprillid erakordset katvust ja mugavust kogu suusaseikluste ajal. Kogege võrratut selgust, mugavust ja stiili Sweet Protection Durden RIG Reflect Ski Goggles'iga.

Specifications

Lisafunktsioonid:
Super Oleophobic and Hydrophobic Coating, Rig(Retina Illumination Grading)
Näo suurus:
One Size
Läätse ilmastikutüüp:
Cloudy, Partly cloudy, Sunny
Muudetav lääts:
Yes
Läätsed:
RIG 1.3 mm thick cylindrical lens
Sobib koos prillidega (OTG):
Yes
Kiivriga ühilduv:
Yes
Airflowsystem:
Yes
Kaal:
141g
Näita kõike

SkatePro