×
Menu

Connor RIG Reflect Ski Goggles

Hurry! Only 3 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Buy package

Description

Avasta parim suusatamise kogemus Sweet Protection Connor RIG Reflect suusaprillidega. Need raamita suusaprillid pakuvad võrratult laia vaatevälja, mis võimaldab teil nautida ümbruse ilu ja märgata iga takistust teie teel. RIG®-tehnoloogiaga varustatud prillid suurendavad kontrasti ja pakuvad loomulikke värve, vähendades silmade väsimist ja tagades, et te jääksite oma seiklusele keskenduma.

Toriline vormitud lääts pakub suurepärast kaitset ilmastiku eest, kaitstes teie silmi kõigi mürskude eest, mida loodus võib teile ette heita. Kui ilmastikuolud muutuvad, saate optimaalse jõudluse saavutamiseks objektiivi hõlpsasti välja vahetada. Mugavus on võtmetähtsusega ja Connor RIG® Reflect Goggles pakub oma üliõhukese ventileeritud TPU-raami, mis tagab mugava istuvuse ilma nägemist kahjustamata.

Kogege kristallselget selgust tänu Clear A-F sisemise läätse tehnoloogiale, mis kolmekordistab udususevastase kaitse tõhusust. Kolmekihiline näovaht ja 3D-võrguga tuulutusavad takistavad udusust ja säilitavad optimaalse hingavuse, tagades nauditava suusatamise. Need prillid on valmistatud pritsitud polüamiidist ja varustatud töödeldud servadega ning pakuvad erakordset vastupidavust ja löögikindlust.

Super oleofoobne ja hüdrofoobne pinnakate tagab erakordse vee- ja õlitõrje. Tänu 100% UV-kaitsele võite olla kindel, et teie silmad on hästi kaitstud kahjulike kiirte eest.

Kogege võrratut jõudlust ja kaitset Sweet Protection Connor RIG Reflect suusatamisprillidega. Teie suusaseiklused ei ole enam kunagi samad nende revolutsiooniliste kaitseprillidega.

Specifications

Lisafunktsioonid:
Super Oleophobic and Hydrophobic Coating, Rig(Retina Illumination Grading), Gore Protective Vents, Extreme Impact Resistance, Toric Lens
Näo suurus:
One Size
Läätse ilmastikutüüp:
Cloudy, Partly cloudy, Sunny
Muudetav lääts:
Yes
Sobib koos prillidega (OTG):
Yes
Kiivriga ühilduv:
Yes
Antifog Technology:
Clear A-F inner lens technology
Vaht:
Triple layer face foam
Kaal:
167g
Näita kõike

SkatePro