×
Menu

Count Junior Spherical Ski Goggles

1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Tasuta kohaletoimetamine alates €79
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Buy package

Description

Hakka mägedesse Atomic Count Junior Spherical Ski Goggles'iga ja koge erakordset selgust ja kaitset. Need noortele suusasportlastele mõeldud prillid pakuvad sfäärilist klaasi, mis tagab laia vaatevälja, tagades, et nad ei jäta mäel ühtegi detaili märkamata.

Adaptive Lf kolmekihilise näovahuga varustatud prillid pakuvad mugavat ja turvalist istuvust, samal ajal kui Live Fit raam kohandub mugavalt nende näokontuuridele. Super Oleophobic ja Hydrophobic katted tagavad vee, mustuse ja õli tõrjumise, säilitades selge vaate igas olukorras.

Anti Fog-kate takistab udusust, et nad saaksid keskenduda suusatamisele ilma kõrvaliste häireteta. Silikooniga kaetud rihm hoiab prillid kindlalt paigal ka kõige intensiivsemate sõitude ajal. Atomic Count Junior Spherical Ski Goggles sobib ideaalselt päikesepaistelisteks päevadeks mägedes ja pakub noortele seiklejatele võrratut suusatamise kogemust.

Specifications

Lisafunktsioonid:
Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam, Live Fit Frame, Super Oleophobic and Hydrophobic Coating, Anti Fog, Silicone-coated Strap
Näo suurus:
Junior
Läätse ilmastikutüüp:
Sunny
Muudetav lääts:
No
Näita kõike

SkatePro