×
Menu

Revent Q HD Photo Ski Goggles

1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Buy package

Description

Naudi parimat nähtavust ja kaitset oma alpistes seiklustes nende Atomic Skis Revent Q HD Photo prillidega!

Atomic'i Revent Q HD Photo suusatamisprillid pakuvad oma täiustatud funktsioonidega võrratut suusasõiduelamust. Prillid on disainitud Live Fit raamidega, mis kohanduvad teie näole, et tagada erakordne mugavus ja lai vaateväli. Adaptive LF Tri-Layer Face Foam tagab täiusliku istuvuse ja sulgeb külma õhu eest, hoides teid soojana ja keskendununa. Ära lase udul või veetilkadel oma nägemist takistada tänu Integral Clarity Technology Anti-Fog-kattele ja super oleofoobsele ja hüdrofoobsele väliskattele.

Need kaitseprillid on ideaalsed päikesepaistelistes tingimustes ja tulevad koos lisaklaasiga muutliku ilma jaoks. Torilised läätsed tagavad suurepärase selguse ja vähendavad moonutusi. Olenemata sellest, kas kannate prille või mitte, Over-the-Glass ühilduvus ja MFI-tehnoloogia (Magnetic Face Mask Integration) pakuvad maksimaalset mugavust ja mitmekülgsust. Kogege mägedel võrratut jõudlust ja stiili Atomic'i Revent Q HD Photo prillidega - teie ideaalne kaaslane põnevate suusaseikluste jaoks.

Specifications

Lisafunktsioonid:
Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam, Integral Clarity Technology Anti-Fog, Live Fit Frame, Hd Lens Technology, Super Oleophobic and Hydrophobic Coating, Toric Lens, Over The Glass Compatible, MFI tech (Magnetic Face Mask Integration)
Näo suurus:
L, One Size
Läätse ilmastikutüüp:
Sunny
Muudetav lääts:
Yes
Läätsed:
REVENT Q HD PHOTO LENS Green
Kaasa arvatud lisaläätsed:
Yes
Näita kõike

SkatePro