×
Menu

Four Pro Signature NMC Pink Powder Ski Goggles

1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Buy package

Description

Atomic Four Pro Signature NMC Pink Powder Ski Goggles on suure jõudlusega suusatamisprillid, mis on mõeldud suusatajatele ja lumelauduritele, kes nõuavad parimat optilist selgust ja kaitset.

Nendel kaitseprillidel on silindriline topeltlääts, millel on fotokroomne tehnoloogia, mis reguleerib automaatselt läätse toonust vastavalt päikesevalguse hulgale, tagades optimaalse nähtavuse kõikides tingimustes. Prilliklaasid on valmistatud kvaliteetsest polükarbonaatmaterjalist ja töödeldud uduvastase kattega, et vältida udustumist ka kõige intensiivsemate tegevuste ajal.

Four Pro Signature NMC prillidel on ka Adaptive Tri-Layer Face Foam, mis kohandub teie näo kontuuridele, et tagada mugav ja turvaline istuvus. Prillid ühilduvad prillidega ja neil on ekstra läbipaistev prilliklaas vähese valguse jaoks.

Atomic Four Pro Signature NMC Pink Powder Ski Goggles on oma stiilse disaini, tipptasemel tehnoloogia ja mugava istuvusega ideaalne valik suusatajatele ja lumelauasportlastele, kes nõuavad parimat jõudlust ja kaitset.

Specifications

Lisafunktsioonid:
Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam, Hd Lens Technology, Cylindrical Lens, Double Lens, Over The Glass Compatible, Photochromic Lens
Näo suurus:
One Size
Läätse ilmastikutüüp:
Sunny
Muudetav lääts:
Yes
Läätsed:
FOUR PRO HD PHOTO LENS AMBER
Sobib koos prillidega (OTG):
Yes
Kaasa arvatud lisaläätsed:
Yes
Täiendav lääts:
FOUR PRO CLEAR LENS - 84%
Näita kõike

SkatePro