×
Menu

Audio Chips Ultra 2.0

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
7 tükid
8 tükid
9 tükid
10+
Lisa ostukorvi
  Save for later
Receive an email when this product is back in stock
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Ole valmis kogema järgmise põlvkonna heli mägedes Sweet Protection Audio Chips Ultra 2.0 abil. Need tipptasemel True Wireless-tehnoloogiaga ehitatud Bluetooth-ühendusega Chips pakuvad erakordset helikvaliteeti, sujuvat ühenduvust ja pikendatud aku kestvust kuni 12-14 tundi.

Tänu täiustatud Bluetooth-ühendusele tagab Audio Chips Ultra 2.0 stabiilse ühenduse, mis tagab katkematu suhtluse teie kaaslastega. Tugevdatud aku pakub kiiremat laadimist: täislaadimiseks kulub vaid 1,5 tundi, mis hoiab teid kogu päeva mägedes rokkida.

Muusika ja kõned toimivad hõlpsasti, isegi kindad käes, tänu ülisuurele üksikule nupule mõlemal kõrvaklapil. Lihtsad nupuvajutuskombinatsioonid võimaldavad täielikku juhtimist, ilma et peaksite seadet taskust välja võtma.

Sukelduge erakordsesse helisignaali, mis pakub kristallselget stereoheli, mis konkureerib mis tahes privaatse plaadiesitluspeoga. 40 mm asjatundlikult häälestatud draiverite abil. Sisseehitatud mikrofoni ja hääleaktiveerimisega varustatud kiibid on parim kaaslane, et hoida ühendust ja meelelahutust oma talviste seikluste ajal.

Specifications

Audioühendus:
Built-in
Näita kõike

SkatePro