×
Menu

Ruler Boa Snowboard Boots

(2)
Uus
Hurry! Only 3 in stock
1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Buy package

See also

Buy package

Description

Burton Ruler Boa lumelauasaapad: Bboardboard Boards: Võta oma ratsutamine järgmisele tasemele

Kui otsid paari lumelauasaapaid, milles on ühendatud erakordne jõudlus, suurepärane mugavus ja stiilne välimus, on Burton Ruler Boa lumelauasaapad parim valik. Need Burton Snowboards'i poolt kirglikult valmistatud saapad on saavutanud keskastme ja edasijõudnute seas hea maine, sest need pakuvad täiuslikku tasakaalu reageerimisvõime, täpsuse ja andestuse vahel.

Ruler Boa lumelauasaabaste üks peamisi omadusi on Boa Fit System koos Coiler-tehnoloogiaga. See geniaalne pitsisüsteem võimaldab vaevata ja täpselt pingutamist, võimaldades paari keerdkäiguga saavutada mugava, kohandatud istuvuse. Koos revolutsioonilise Total Comfort konstruktsiooniga, mis välistab valusa sisselülitumisperioodi, pakuvad need saapad võrratut mugavust kohe karbist välja.

Ruler Boa saapad pakuvad keskmise painduvusega täiuslikku tasakaalu paljude erinevate ratsutamisstiilide ja oskuste tasemete jaoks. Ükskõik, kas te sõidate mööda nõlvu, uurite maastikupuudrit või sooritate jaw-dropping trikke, need saapad pakuvad teile vajalikku tuge ja paindlikkust.

Lumel navigeerides hindad täiustatud tehnoloogiaid, mis parandavad sinu sõidukogemust. Thinsulate'iga vooderdatud soojusvormitav vooder tagab mõnusa ja isikupärase istuvuse kogu päeva jooksul. Magamiskotti peegeldav foolium ja inimkarvkate hoiavad ka teie jalad soojana, nii et saate nautida pikemaid sessioone ilma soojust ohverdamata.

Ruler Boa lumelauasaabaste teine muljetavaldav omadus on tagumine sissepääs ja rihmaga kinnitamise süsteem, mis tagab kiire ja turvalise ülemineku lodžast nõlvale. Tänu mitmekülgsele painduvusele sobivad need saapad suurepäraselt kogenud ratturitele, kes uurivad erinevaid maastikke ja freestyle-manöövreid.

Kirega lumelauasõidu vastu loodud Burton Ruler Boa lumelauasaapad ühendavad endas tipptasemel funktsionaalsuse ja julge esteetika. Tõsta oma ratsutamise mängu ja sukeldu rööbastee põnevusse nende Burton Snowboards'i erakordsete saabastega. Kogege mugavuse, täpsuse ja freestyle'i mitmekülgsuse segu - viige oma lumelauaseiklused enneolematult kõrgele Burton Ruler Boa lumelauasaabaste abil.

Specifications

Boot features:
Two-piece, Shock absorber
Lisafunktsioonid:
Boa Fit System featuring Coiler technology, Total Comfort Construction, Man fur, Sleeping Bag Reflective Foil
Sidemete süsteem:
Rear entry, Strap in
Flex:
Medium
Oskuste tase:
Intermediate, Advanced
Riding Style:
All Mountain, Freestyle
Kinnitused:
BOA
Liner Omadused:
Removable, Heat moldable
Voodri materjal:
Thinsulate
Sugu:
Man

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

arvustused   (2)

Eestikeelseid tooteülevaateid ei ole. Show reviews in other languages (2 reviews)

SkatePro