×
Menu

Raptor 60 Junior Ski Boots Kids

Hurry! Only 2 in stock
1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Buy package

Description

Head Raptor 60 Junior suusasaapad on mõeldud noortele mäesuusahuvilistele, kes soovivad suusatamist järgmisele tasemele viia. Need saapad pakuvad täiuslikku tasakaalu mugavuse ja toe vahel, tagades teie lapsele lõbusa ja turvalise suusatamise.

Paindlikkusega 60 pakuvad need saapad ideaalset jäikust juunioride suusatajatele, võimaldades neil oma oskusi arendada, ilma et nad ohverdaksid mugavust. Mikrolukkude abil on lastel lihtne saabastesse siseneda ja sealt väljuda ning juunioride alpiinide sidemete ühilduvus tagab kindla ja usaldusväärse ühenduse suuskadega.

Head Raptor 60 Junior suusasaapad on loodud jõudluse ja vastupidavuse tagamiseks ning nende konstruktsioon peab vastu ka kõige nõudlikumates suusatamistingimustes. Saapad on saadaval ka erinevates suurustes, et tagada täiuslik sobivus teie lapse jalgadele.

Kui otsite kvaliteetseid suusasaapaid, mis aitavad teie noorel sportlasel mägedes silma paista, on Head Raptor 60 Junior suusasaapad suurepärane valik. Valmistage oma lapsed mägedes vallutamiseks valmis nende tipptasemel suusasaabaste abil, mis on pärit firmalt Head Ski Equipment.

Specifications

Parim kasutusviis:
Piste
Year model:
24/25
Flex:
60
Saapa tüüp:
Alpine Junior Boots (ISO 5355)
Sidumise ühilduvus:
Alpine Junior Binding
Saapa omadused:
Micro Buckles
Sugu:
Junior
Suusasaapa suurus:
22.5, 23.5, 24.5, 25.5
Näita kõike

SkatePro