×
Menu

Raptor WCR SC Juniors Ski boots

Hurry! Only 2 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Buy package

Description

Head Raptor WCR SC Junior suusasaapad on parim valik noortele suusatajatele, kes soovivad parandada oma jõudlust mägedes. Need saapad on välja töötatud sama võistlustehnoloogiaga kui meie täiskasvanute suusasaapad, pakkudes noortele suusatajatele suurepärast jõuülekannet, kontrolli ja mugavust.

Need saapad, mille painduvus on 100, pakuvad täiuslikku tasakaalu toetuse ja paindlikkuse vahel edasijõudnud juunioride suusatajatele. Kitsas 93 mm liist tagab mugava ja täpse istuvuse, samal ajal kui mikrosõlmed ja manseti joondus tagavad mugava ja turvalise istuvuse. Saapad ühilduvad ka juunioride alpinistlike sidemetega, mistõttu on neid lihtne kasutada koos teie lapse olemasoleva suusakomplektiga.

Head Raptor WCR SC juunioride suusasaapad, mis on disainitud võistlusest inspireeritud funktsioonidega, nagu painduvuse reguleerimine, on suurepärane valik noortele suusatajatele, kes soovivad oma suusatamist järgmisele tasemele viia ja võtta maksimaalselt osa oma ajast rajal.

Head Raptor WCR SC Juniors suusasaapad on saadaval kahes erinevas flexiastmes (100 ja 110) ning on saadaval erinevates suurustes, et tagada teie lapsele täiuslik sobivus. Ära jäta kasutamata võimalust anda oma noorele suusasportlasele eeliseid, mida ta vajab mägedes esiletõusmiseks - haara endale paar Head Raptor WCR SC Juniors suusasaapaid juba täna!

Specifications

Parim kasutusviis:
Race
Year model:
24/25
Flex:
100, 110
Jala laius (mm):
93mm
Saapa tüüp:
Alpine Junior Boots (ISO 5355)
Sidumise ühilduvus:
Alpine Junior Binding
Saapa omadused:
Flex Adjustment, Micro Buckles
Cuff alignment:
Yes
Näita kõike

SkatePro