×
Menu

WC e.Race Team SW + JRS 4.5 GW CA Kids Skis

Hurry! Only 1 in stock
1 pair
Kogus.
1 pair
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Buy package

Description

Tõsta oma nooremate sportlaste suusakogemus uuele tasemele Head WC e.Race Team SW + JRS 4.5 GW CA Kids suuskadega. Need suusad on loodud selleks, et suurendada jõudlust mägedes, ning neil on uuenduslik disain ja kvaliteetsed materjalid, mis aitavad teie noorel suusatajal saavutada oma täielikku potentsiaali.

67 mm laiuse ja 111/67/95 mm suuruse profiiliga suusad tagavad suurepärase kontrolli ja stabiilsuse, mis võimaldab neil hõlpsasti toime tulla erinevate lumeoludega. Puidust ja grafeenist südamikuga valmistatud suusad on nii võimsad kui ka kerged, tagades sujuva ja tundliku sõidu. Täiendavad omadused, nagu EMC (Energy Management Circuit) tehnoloogia, suurendavad stabiilsust, samas kui UHM C Base tagab suurepärase libisemise.

Head WC e.Race Team SW Kids suusad tulevad koos eelpaigaldatud GripWalk Junior sidemetega, mis ühilduvad GripWalk Junior saapaid (ISO 23223) ja pakuvad DIN-sätteid 0,75 kuni 4,5. Need suusad, mis keskenduvad täpsusele, kontrollile ja võimsusele, on spetsiaalselt mõeldud noortele võistlejatele ja edasijõudnud juunioridele, kes soovivad mägedes silma paista.

Vabastage järgmise põlvkonna suusameistrite potentsiaal ja vaadake, kuidas nad vallutavad rajad Head WC e.Race Team SW + JRS 4.5 GW CA Kids suuskadega. Viige nende suusatamine järgmisele tasemele ja nautige üheskoos spordi vaimustust.

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
111/67/95
Vöökoha laius:
67mm
Parim kasutusviis:
Piste
Oskuste tase:
Intermediate
Performance:
100% on-piste
Raadius:
10m, 8m
Põhimaterjal:
Wood, Graphene
Sidemed:
Included
Sidemed tüüp:
GripWalk Junior Binding
Saapa ühilduvus:
GripWalk Junior Boots (ISO 23223)
DIN seadistus:
0.75-4.5
Lisafunktsioonid:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Näita kõike

SkatePro