×
Menu

Bent Chetler Mini + M 10 GW Kids Skis

1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Buy package

Description

Atomic Bent Chetler Mini + M 10 GW laste suusad - Vabasta oma lapse suusapotentsiaal

Atomic Bent Chetler Mini suusad koos sidemetega avavad piirideta suusaseikluste maailma noortele seiklejatele, kes on valmis vallutama mistahes maastikku. Need suusad on disainitud mitmekülgse 90 mm laiusega, mis võimaldab neid kasutada igat tüüpi lumel, alates värskelt hooldatud nõlvadest kuni puudritäidetega kaetud lagendikuni.

Kergest ja vastupidavast materjalist valmistatud Densolite Core pakub stabiilset platvormi stabiilseks kontrollimiseks, samas kui Tip and Tail Rocker profiil pakub vaevata hõljuvust ja andestust erinevates tingimustes.

Ohutus on esmatähtis ja need suusad on varustatud eelpaigaldatud M 10 GW sidemetega, mis tagavad turvalise ühenduse ja jõuülekande. Need sidemed ühilduvad erinevate saabastüüpidega, sealhulgas Alpine Adult ja Junior Boots, GripWalk Boots ja GripWalk Toe Pin Boots, mis sobivad kasvavatele noortele suusatajatele ja erinevatele saabaste eelistustele. DIN-seade 3,0-10,0 võimaldab kohandatud reguleerimist vastavalt teie lapse oskuste tasemele.

Vastupidavad Cap Sidewalls suurendavad suuskade pikaealisust ja vähendavad lõhenemisohtu, et pidada sammu teie noorukite halastamatu energiaga nõlvadel. Need suusad on loodud selleks, et tuua rõõmu ja arengut neile, kes soovivad talve maksimaalselt ära kasutada.

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
128/90/119
Vöökoha laius:
90mm
Parim kasutusviis:
All Mountain, Park
Oskuste tase:
Beginner, Intermediate
Põhimaterjal:
Densolite Core
Profiil:
Tip and Tail Rocker
Sidemed:
Included
Sidemed tüüp:
GripWalk Junior Binding
Saapa ühilduvus:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), Alpine Junior Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223)
DIN seadistus:
3.0-10.0
Lisafunktsioonid:
Dura Cap Sidewall
Sidumise pikkus:
NAmm
Näita kõike

SkatePro