×
Menu

Maverick JR + L6 GW Junior Skis

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Receive an email when this product is back in stock
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Buy package

Description

Atomic Maverick JR + L6 GW suusad on ideaalne valik noortele suusatajatele, kes soovivad oma suusatamist järgmisele tasemele viia. Need suusad on mõeldud kõikvõimalike mägedesõitude jaoks, mis teeb need mitmekülgseks ja lõbusaks mis tahes maastikul. Need on valmistatud Densolite Core'iga, mis tagab kerge tugevuse ja reageerimisvõime, ning camber-profiiliga, mis pakub suurepärast serva hoidmist ja kontrolli.

Suusad on varustatud GripWalk Junior sidemega, mis teeb noortele suusatajatele sidemetest sisse ja välja mineku lihtsaks. Sidemed ühilduvad GripWalk Junior saapaid (ISO 23223) ja neil on DIN seaded 2,0-5,5, mis võimaldavad individuaalset sobivust. Lisafunktsioonide hulka kuuluvad tipukaitse ja Duracap, mis lisavad vastupidavust.

Atomic Maverick JR + L6 GW Junior suusad on 68 mm laiusega keskastme ja algajate suusatajatele mõeldud ning pakuvad suurt stabiilsust ja kontrolli. Nende mõõtmed 109/68/90 mm muudavad need ideaalseks igat tüüpi maastikul, alates hooldatud nõlvadest kuni puudrikuhjadeni.

Lühidalt öeldes on Atomic Maverick JR + L6 GW Junior suusad suurepärane valik noortele suusatajatele, kes otsivad mitmekülgset ja lõbusat suusat, mis aitab neil oma oskusi arendada. Tänu kvaliteetsele konstruktsioonile ja tipptasemel jõudlusele sobivad need suusad suurepäraselt igale maastikule, millega teie nooruk silmitsi seisab.

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
109/68/90
Vöökoha laius:
68mm
Parim kasutusviis:
All Mountain, Piste
Oskuste tase:
Beginner, Intermediate
Põhimaterjal:
Densolite Core
Profiil:
Camber
Sidemed:
Included
Sidemed tüüp:
GripWalk Junior Binding
Saapa ühilduvus:
GripWalk Junior Boots (ISO 23223)
DIN seadistus:
2.0-5.5
Lisafunktsioonid:
Tip Protector, Duracap
Sidumise pikkus:
NAmm
Näita kõike

SkatePro