×
Menu

Hint 130 GW Ski Boots

Hurry! Only 1 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Kogege oma järgmisel suusaseiklusel ülimat jõudlust ja mugavust Scott Hint 130 GW suusasaabaste abil! Need saapad on mõeldud edasijõudnud suusatajatele, kes otsivad parimat mõlemast maailmast - suure jõudlusega all-mountain ja freeride võimeid - need saapad pakuvad täiuslikku tasakaalu jõu ja täpsuse vahel.

Scott Hint 130 GW suusasaapad, mille painduvus on 130, pakuvad erakordset tuge ja reageerimisvõimet, et saavutada täpne kontroll erinevatel maastikel. Nende valmistamisel on kasutatud tugevat polüuretaanist saapakest, mis tagab vastupidavuse ja vastupidavuse kulumise vastu. Jalalaius 99 mm ja tavaline saapa laius tagavad mugava ja toetava istuvuse enamikule suusatajatele.

Need suusasaapad on varustatud nii GripWalk kui ka Pin Tech sidemete ühilduvusega, mis pakub mitmekülgseid sidemevõimalusi teie mugavuse tagamiseks. GripWalk tald tagab kerge kõndimise ja mugavuse matkamise ajal, samas kui Pin Tech sidemete ühilduvus tagab turvalise ühenduse pin-sidemetega maastikus seiklusteks. Scott Hint 130 GW suusasaapad kaaluvad vaid 1790 grammi ja on seega üllatavalt kerged, vähendades väsimust ja suurendades liikuvust.

Need saapad on varustatud ka Thermo Insulated voodriga, mis tagab erakordse soojuse ja mugavuse isegi külmakraadidel. Dynafiti sertifitseeritud Tech Insert tagab ühilduvuse Dynafiti sidemetega, mis tagab kindla istuvuse ja optimaalse jõudluse. Kogege ülimat suusatamise tulemuslikkust ja mugavust Scott Hint 130 GW suusasaabaste abil, mis on ideaalne valik edasijõudnud suusatajatele, kes nõuavad parimat.

Specifications

Parim kasutusviis:
All Mountain, Freeride
Year model:
24/25
Flex:
130
Jala laius (mm):
99mm
Saapa laius:
Regular
Oskuste tase:
Advanced
Saapa tüüp:
GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223), Touring Boots (ISO 9523)
Sidumise ühilduvus:
GripWalk Binding, Pin Tech Binding
Kaal:
1790g
Matka režiim:
Yes
Boot Shell:
Polyurethane
Saapa omadused:
Dynafit Certified Tech Insert
Liner Omadused:
Thermo Insulated
Näita kõike

SkatePro