×
Menu

Edge Lyt 80 HV Mens Ski Boots

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Receive an email when this product is back in stock
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Head Edge Lyt 80 HV meeste suusasaapad on mõeldud algajatele suusatajatele, kes otsivad nauditavat ja kättesaadavat suusatamiskogemust.

Need saapad, mille painduvus on 80 ja laius 102 mm, pakuvad täiuslikku tasakaalu toetuse ja painduvuse vahel, võimaldades lihtsat manööverdamist ja paremat kontrolli mägedes. Head Edge Lyt 80 HV saapad sobivad ideaalselt suusatamiseks kõikidel mägedel ja panevad teid hõlpsasti libisema hooldatud radadel ja julgelt toime tulema erinevates lumeoludes.

Need suusasaapad on ehitatud tipptasemel tehnoloogia abil ja neil on revolutsiooniline disain, mis vähendab kaalu ilma jõudlust ohverdamata. Kerge konstruktsioon tagab vaevata liikumise ja vähese väsimuse, mis võimaldab teil suusatada kauem ja nautida mägesid täiel rinnal.

Lisaks sellele on Head Edge Lyt 80 HV meeste suusasaapastel uuenduslik reguleeritav flex-süsteem, mis võimaldab kohandada vastavalt suusatamise tasemele ja eelistustele. See funktsioon võimaldab teil kohandada saapa flexi vastavalt teie oskuste tasemele, pakkudes suuremat täpsust ja kindlustunnet suusatamise edenedes.

Specifications

Parim kasutusviis:
All Mountain
Year model:
24/25
Flex:
80
Jala laius (mm):
102mm
Saapa laius:
Wide
Oskuste tase:
Beginner
Saapa tüüp:
Alpine Adult Boots (ISO 5355)
Sidumise ühilduvus:
Alpine Binding
Näita kõike

SkatePro