×
Menu

Hawx Prime XTD 120 Boa GW Mens Ski Boots

Hurry! Only 2 in stock
1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Atomic Hawx Prime XTD 120 Boa GW meeste suusasaapad ühendavad endas suure jõudluse ja kogu päeva kestva mugavuse edasijõudnud suusatajatele. Need suusasaapad on mõeldud kasutamiseks kõikidel mägedel ning pakuvad erakordset kontrolli ja jõuülekannet, mistõttu sobivad need ideaalselt nii hooldatud radadele kui ka off-piste seiklustele.

Hawx Prime XTD 120 on valmistatud jäiga painduvusega 120, mis tagab suurepärase toe ja reageerimisvõime ekspertidele mõeldud suusatajatele. 100 mm keskmine liist tagab mugava ja täpse istuvuse, samal ajal kui Memory Fit 3D Platinum Light vooder pakub kohandatavat mugavust ja soojust. Boa sulgemissüsteemiga varustatud saapad võimaldavad lihtsat reguleerimist ja turvalist jalalaba hoidmist, tagades optimaalse jõudluse mägedel.

Hawx Prime XTD 120 on loodud mitmekülgsuse jaoks ja sellel on GripWalk tallad, mis pakuvad nii kindlat kõndimise haarduvust kui ka sujuvat ühilduvust GripWalk sidemetega. Hike Mode võimaldab laiemat liikumisulatust mugavaks matkamiseks ja tõusuks, mistõttu on need saapad suurepärane valik maastikuharrastajatele. Nende tugev konstruktsioon koos polüuretaanist ja Prolite'i kestvusega tagab vastupidavuse ja kestva toimivuse.

Atomic Hawx Prime XTD 120 Boa GW meeste suusasaapad on parim valik edasijõudnud suusatajatele, kes otsivad segu tipptasemel jõudlusest, mugavusest ja mitmekülgsusest nii kuurordi- kui ka tagamaa suusatamisel. Kogege võrratut kontrolli ja võrratut suusatamisrõõmu nende erakordsete suusasaabaste abil.

Specifications

Parim kasutusviis:
All Mountain, Freeride, Touring
Year model:
24/25
Flex:
120
Jala laius (mm):
100mm
Saapa laius:
Regular
Oskuste tase:
Intermediate, Advanced
Saapa tüüp:
GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223), GripWalk Toe & Heel Pin Boots (ISO 23223), Touring Boots (ISO 9523)
Sidumise ühilduvus:
GripWalk Binding, MNC Binding, Pin Tech Binding
Kuumvormitav:
Yes
Matka režiim:
Yes
Boot Shell:
Polyurethane, Prolite
Voodri materjal:
Memory foam, Polyurethane
Näita kõike

SkatePro