×
Menu

Hawx Ultra XTD 130 Boa GW Mens Ski Boots

Hurry! Only 2 in stock
1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Atomic Hawx Ultra XTD 130 Boa GW meeste suusasaapad on mõeldud edasijõudnud suusatajatele, kes otsivad saapa, mis pakub erakordset jõudlust ja mitmekülgsust. Need saapad pakuvad 130 flexiga suurepärast tuge ja reageerimisvõimet, samas kui kitsas 98 mm jalalaius tagab täpse istuvuse. Prolite'i kest on kerge ja jäik, pakkudes suurepärast kontrolli ja jõuülekannet, samal ajal kui Memory foam vooder pakub suurepärast mugavust ja soojust.

Nendel saabastel on GripWalk välistallad, mis pakuvad suuremat haarduvust ja mugavust lumel või libedal pinnal kõndimisel. Need ühilduvad ka GripWalk, MNC ja Pin Tech sidemetega, mistõttu sobivad need erinevate sidemissüsteemidega. Lisaks tagavad Frictionless Pivot ja Energy Backbone tehnoloogiad tõhusa energiaülekande ja sujuva paindumise, mis parandavad suusatamise kogemust. Adaptive Fit System Cuff ja True Flex funktsioonid võimaldavad individuaalset sobivust ja optimaalset jõudlust, samas kui AFS mansett pakub täiendavat tuge ja stabiilsust.

Oma muljetavaldavate omaduste ja mitmekülgse disainiga on Atomic Hawx Ultra XTD 130 Boa GW meeste suusasaapad suurepärane valik neile, kes otsivad mägedes kõrget jõudlust ja mugavust.

Specifications

Parim kasutusviis:
All Mountain, Freeride, Touring
Year model:
24/25
Flex:
130
Jala laius (mm):
98mm
Saapa laius:
Narrow
Oskuste tase:
Advanced
Saapa tüüp:
GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223), GripWalk Toe & Heel Pin Boots (ISO 23223)
Sidumise ühilduvus:
GripWalk Binding, MNC Binding, Pin Tech Binding
Kuumvormitav:
Yes
Matka režiim:
Yes
Boot Shell:
Prolite
Voodri materjal:
Memory foam
Saapa omadused:
Frictionless Pivot, Energy Backbone, Adaptive Fit System Cuff, True Flex, AFS Cuff
Näita kõike

SkatePro