×
Menu

Hawx Prime 120 S Boa GW Mens Ski Boots

Hurry! Only 1 in stock
1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 pair
2 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Ole valmis vallutama nõlvu Atomic Hawx Prime 120 S Boa GW meeste suusasaapastega! Need edasijõudnute tasemel suusasaapad pakuvad võrratut jõudlust ja mugavust kõigile mäesuusatajatele, kes otsivad täiuslikku tasakaalu jõu, täpsuse ja stiili vahel.

Hawx Prime 120 S Boa GW saapad, millel on painduvus 120, on mõeldud kogenud suusatajatele, kes nõuavad vankumatut reageerimisvõimet ja kontrolli. Tavalise saapa laiuse ja 100 mm pikkuse liistuga on need saapad ideaalsed keskmise laiusega suusatajatele, tagades tiheda ja täpse istuvuse, mis tagab optimaalse jõuülekande ja kontrolli.

Hawx Prime on ehitatud Atomic'i Prolite konstruktsiooniga, millel on uskumatult kerge, kuid tugev kest, mis peab vastu agressiivse suusatamise raskustele, ilma et see ohustaks mugavust. Täiustatud Memory Fit protsess suurendab veelgi mugavust, võimaldades saapakest ja mansetti soojusvalu kujundada vastavalt teie jalgade unikaalsetele kontuuridele, pakkudes tõeliselt kohandatud istuvust.

Kogege Boa sulgemissüsteemi mugavust ja täpsust, mis võimaldab kiiret ja vaevata sisenemist ja väljumist saapast, tagades samal ajal kindla ja püsiva istuvuse. Adaptive Fit System mansett suurendab mugavust ja täpsust, kohandudes teie sääre kuju järgi, vähendades survekohti ja võimaldades loomulikumat asendit.

Sõitke kindlalt GripWalki ühilduvuse abil, mis tagab sujuva integreerumise GripWalki sidemetega. GripWalk-tehnoloogia on loodud suusasaabastes käimisel erakordse haarduvuse ja mugavuse tagamiseks ning võimaldab teil hõlpsasti maastikul liikuda, kui te ei ole mägedes.

Vii oma suusatamine järgmisele tasemele Atomic Hawx Prime 120 S Boa GW meeste suusasaapastega - kus jõudlus, mugavus ja stiil kohtuvad, et luua unustamatu mäeelamus.

Specifications

Parim kasutusviis:
All Mountain
Year model:
24/25
Flex:
120
Jala laius (mm):
100mm
Saapa laius:
Regular
Oskuste tase:
Advanced
Saapa tüüp:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Sidumise ühilduvus:
GripWalk Binding
Kuumvormitav:
Yes
Boot Shell:
Prolite
Voodri materjal:
Memory foam, Polyurethane
Saapa omadused:
Adaptive Fit System Cuff, AFS Cuff
Näita kõike

SkatePro