×
Menu

Selects Rigid SCS LT Pro Scooter Clamp

(1)
Uus
1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
7 tükid
8 tükid
9 tükid
10+
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Tutvustame profi motorolleri kinnitus tehnoloogia tippu - Tilt Selects Rigid SCS LT Pro Scooter Clamp. Tilt Scooters on ennast ületanud selle kvaliteetse klambriga, mis tõstab jõudluse ja stiili piire.

Sellel SCS-klambril on sile ja tugev disain, mis on loodud kõige nõudlikumate rollerisõitjate jaoks vankumatu jäikuse tagamiseks. Valmistatud parimatest materjalidest, peab see vastu intensiivsetele sõidusessioonidele ja halastamatule lihvimisele, ilma et selle terviklikkus kannataks. Nelipoldiline konstruktsioon tagab maksimaalse stabiilsuse, mis annab sulle kindlustunde, et sooritada isegi kõige keerulisemad trikid täpselt.

Kaasasolev surumispolt sulandub sujuvalt SCS-süsteemi, tagades kindla ja turvalise ühenduse teie rolleri kahvli ja kangi vahel. Suurema 35 mm siseläbimõõduga klamber mahutab mugavalt standardse suurusega juhtrauda. Tilt Selects Rigid SCS LT Pro Scooter Clamp on ideaalne valik keskastme ja edasijõudnute jaoks, kes otsivad tipptasemel klambrit, mis ühendab endas tugevuse, stiili ja võrratu jõudluse.

Specifications

SCS kompressioon:
Yes
Klambri siseläbimõõt:
35mm (Oversized)
Klambri suurus:
Quad
Compression süsteem lisatud:
SCS
Starnut:
Not included
Kompressioonipolt:
Included
Compression bolt diameter:
8mm
Näita kõike

arvustused   (1)

Eestikeelseid tooteülevaateid ei ole. Show reviews in other languages (1 reviews)

SkatePro