×
Menu

Rise 40 Junior Hockey stick

Uus
Hurry! Only 1 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Tasuta kohaletoimetamine alates €79
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Ole valmis domineerima väljakul Warrior Rise 40 Junior Hockey kepiga! See tipptasemel kepp on mõeldud noortele mängijatele, kes nõuavad jääl täpsust ja jõudu.

Warrior Rise 40 on varustatud meie eksklusiivse SABRE TAPER-tehnoloogiaga, mis tagab stabiilse, võimsa ja kontrollitud väljalaske, tagades täpse täpsuse igal löögil. Olenemata sellest, kas oled snaiper sinise joone alt või kiire löögi kunstnik värava ees, annab see kepi sulle vajaliku enesekindluse, et leida värava tagumine ots.

Rise 40 on valmistatud MINIMUS CARBONist, mis on lamedalt kootud süsiniku disainiga ja pakub erakordset tunnetust kõigis mänguvaldkondades. Selle Revolutionary Lightweight Construction (RLC 111) ühendab uusima kergekaalulise kiudtehnoloogia täiustatud epoksüvaigu koostisega, mis tagab ülima tasakaalu tugevuse ja mängitavuse vahel.

Võta jääle kontroll Warrior Rise 40 Junior Hockey kepiga. Selle GRIP-tehnoloogia pakub kleepuvat pehmet haaret, mis lukustab teie käed maksimaalse käekontrolli saavutamiseks, võimaldades teil hõlpsasti sooritada täpseid sööte ja põlevaid lööke.

Rise 40 on vastupidav komposiit-klaaskiud- ja süsinikkonstruktsiooniga, mis on loodud vastu pidama mängu raskustele, tagades, et saad vahetuse järel anda oma parima tulemuse. See 137,2 cm pikkune ja 40 painduvusega kepp sobib ideaalselt nooremate mängijate jaoks, kes otsivad täiuslikku kombinatsiooni võimsusest ja kontrollist.

Tõsta oma mängu ja vabasta oma potentsiaal jääl Warrior Rise 40 Junior Hockey kepiga. Tellige oma juba täna ja kogege Warriori erinevust!

Specifications

Tera materjal:
Fiberglass, Carbon
Flex:
40
Kepi pikkus:
132.1cm
Kepi materjal:
Composite Fiberglass and Carbon
Näita kõike

SkatePro