×
Menu

Rise 75 Hockey stick

Uus
1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
7 tükid
8 tükid
9 tükid
10+
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
7 tükid
8 tükid
9 tükid
10+
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Warrior Rise 75 hokikepp on parim relv rullhokimängijatele, kes nõuavad täpse täpsuse ja täieliku kontrolli jääväljakul.

Eksklusiivse Sabre Taperiga valmistatud kepi tagab stabiilse, võimsa ja kontrollitud väljalaske, nii et saate lüüa võrratu täpsusega kõikjalt väljakul.

Kogege võrratut tunnetust ketta suhtes tänu Minimus carbon flat weave süsiniku disainile. See kaasaegse mängu jaoks loodud kepi pakub erakordset kontrolli ja reageerimisvõimet, aidates sul konkurentidest sammu võrra ees olla.

R. L. C. 111 (Revolutionary Lightweight Construction) konstruktsiooniga valmistatud kepp ühendab endas uusimat kergekaalulist kiudtehnoloogiat ja kõrgekvaliteedilist süsinikkonstruktsiooni, mis tagab võrratu tugevuse ja mängitavuse. Ole valmis tõstma oma mängu uutesse kõrgustesse kepiga, mis on sama vastupidav kui kerge.

Võta mäng kontrolli alla tänu kleepuvale pehmele käepidemele, mis lukustab su käed maksimaalse käekontrolli saavutamiseks. Jääge tasakaalukaks ja enesekindlaks ka mängu kõige pingelisematel hetkedel, kui vallandate oma täieliku potentsiaali Warrior Rise 75 hokikepiga.

Specifications

Tera materjal:
Fiberglass, Carbon
Flex:
75
Kepi pikkus:
152.4cm
Kepi materjal:
Composite Fiberglass and Carbon
Näita kõike

SkatePro