×
Menu

WCR e-SG 175 Rebel Junior Race Skis

Hurry! Only 3 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

Description

Vii oma väike ripper järgmisele tasemele Head WCR e-SG 175 Rebel Junior Race suuskadega. Need suusad on loodud spetsiaalselt noortele võistlejatele, kes tahavad domineerida rajal, ja need suusad muudavad mängu.

WCR e-SG 175 suusad on ehitatud 65 mm pikkuse vöökohaga, et lennata mööda kõva lund nagu gepard oma saaki taga ajades. Täielik camber-profiil ja Titanal/Graphene-südamik tagavad võrratu stabiilsuse, jõu ja serva haardumise, tagades, et teie noor võidusõitja jääb alati kontrolli alla ja on enesekindel.

Head'i uuenduslik EMC (Energy Management Circuit) tehnoloogia parandab nende suuskade jõudlust veelgi, vähendades vibratsiooni ja suurendades sujuvust. Valmistuge vaatama, kuidas teie grom raskemini, sügavamalt ja kiiremini kui kunagi varem. UHM C Base tagab välkkiirenduse igas kurvis, nii et nad saavad püsida grupi ees ja nõuda oma õigustatud kohta poodiumil.

Pange tähele: sidemed ei kuulu nende suuskade juurde, seega peate need eraldi ostma.

Andke oma noorele sportlasele vahendid, mida ta vajab nõlvade vallutamiseks Head WCR e-SG 175 Rebel Junior Race suuskadega. Nende unistused suusaspordi staariumist on vaid paari kliki kaugusel - lisage need suusad oma ostukorvi ja laske neil oma täielik potentsiaal avaneda.

Specifications

Year model:
24/25
Laius:
93/65/82
Vöökoha laius:
65mm
Parim kasutusviis:
Piste, Racing
Oskuste tase:
Advanced
Performance:
100% on-piste
Raadius:
27.0m
Põhimaterjal:
Titanal, Graphene
Profiil:
Camber
Sidemed:
Not included
Lisafunktsioonid:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Sugu:
Junior
Näita kõike

SkatePro